ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

пʼятниця, 13 липня 2018 р.

Веселись, грай і 
книжки читай
  З метою заохочення дітей до читання та популяризації книги, 12 липня в  бібліотеці-філії №3  було  оформлено бібліостолик  "Веселись, грай і книжки читай". Для дітей була організована та проведена вікторина, яка включала в себе таку цікаву розвагу, як бібліозанурення в казку із чарівним бриликом "Впізнай героя". Усі найактивніші учасники отримали цікаві призи. Між розвагами бібліотекар запросила читачів взяти участь в казковій грі, де вони були активні і продемонстрували свої знання казок і казкових героїв. Крім того, вони радісно поділилися своїми враженнями від самостійно прочитаних книг.
  Також для усіх охочих діток було роздано рекламки-запрошення до бібліотеки на літні читання, де крім цікавих книг на них чекають розваги, ігри, вікторини. Де буде весело і цікаво.
  Протягом літнього періоду в бібліотеці Ви зможете гарно відпочити відправитися в захоплюючу подорож по сторінках улюблених книг, прочитати яскраві дитячі журнали та газети, поспілкуватися з однолітками в мережі Інтернет, пограти в пізнавальні ігри, виготовляти іграшки, малювати тощо.  
  Наша мета показати дітям, що бібліотека не тільки "дім" книг, але  і територія захоплюючих і  веселих "подорожей".
  Чекаємо зустрічі з Вами.