ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

пʼятниця, 12 червня 2015 р.

Моя мала Батьківщина - Гречани
     11 червня 2015 року працівники бібліотеки-філії №3 та школа мистецтв "Райдуга", на гарному подвір’ї будинків за адресою Курчатова 15/1 відбулась святкова програма "Моя мала Батьківщина – Гречани" присвячена відкриттю літнього майданчика "Сонечко" в рамках проведення "Мистецьке літо 2015".
      Усі діти та дорослі мали можливість ознайомитись з літературою, яка була представлена на книжкові виставці "Ми діти твої - Україно". Після урочистого відкриття, діти позмагалися в інтелектуальній вікторині "Що ти знаєш про мікрорайон Гречани?". Далі діти малювали на асфальті і усі могли насолодитись яскравими малюнками дитячої фантазії. Для тих, хто справився із цим завданням швидше організатори та помічники робили боді-арт, що дітям дуже сподобалось. Далі відбулась концертна програма за участі учнів школи мистецтв "Райдуга". Завершилось свято веселими іграми та розвагами, які подарували невимовну радість дітям. В подарунок усім було вручено дитячі книжечки Подільської поетеси Ніни Шмурикової, та солодощі.
  А ведучі свята Майданюк Людмила бібліотекар – філії №3 та культорганізатор СКЦ "Плоскирів" Лободєва Ольга посприяли щоби свято пройшло невимовно гарно і цікаво. Щасливі обличчя дітей  це найкраща нагорода за вкладені зусилля.
    Детальніше дивіться у репортажі: Літній читальний майданчик