ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

субота, 17 грудня 2022 р.

Святковий ланцюжок до Дня Святого Миколая

 День святого Миколая це зимове свято, що залишається одним з найулюбленіших та довгоочікуваних для всіх: дорослі шанують пам’ять святого, а діти зазвичай знаходять під подушкою подарунки. Цього року на дива чекають не лише діти, а й дорослі кожному з нас хочеться, щоб війна закінчилася якнайшвидше. 
 Незадовго до заповітного дня українські діти, іноді за допомогою батьків, пишуть листи Святому Миколаю, в яких викладають усі свої найзаповітніші побажання – матеріальні (нові іграшки чи інші товари) та духовні (здоров'я та щастя батькам, рідним та близьким, друзям).
 Виконання матеріального бажання залежить від поведінки дитини на протязі року. Святий Миколай обов'язково приготує подарунок для тих, хто добре поводиться, але навіть ті, у кого поведінка неідеальна, можуть очікувати чогось приємного, якщо вони пообіцяють наступного року постаратися поводитися краще.
 Напередодні цього свята, працівниці книгозбірні N3 організували разом із дітворою святковий ланцюжок під назвою "У зимову холоднечу зігріває дитячі серця Святий Миколай".