ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

середа, 19 грудня 2012 р.

Колектив бібліотеки-філії №3 щиро 

вітає усіх читачів з 

Днем святого Миколая!!!


 Свято cв. Миколая в Україні є особливо бажаним дитячим святом. Напередодні діти, зазвичай, пишуть Миколаєві листа, у якому розповідають про свої добрі вчинки протягом року, а в ніч з 18 на 19 грудня він приносить їм миколайчики – приємні подарунки за гарну поведінку і кладе їх під подушку або у чобітки.
  18 грудня для учнів 3-В класу НВК №7 особливо незабутньою стала зустріч у бібліотеці-філії №3. Там відбулося справжнє народознавче свято "Святий Миколай на землю сходить". Адже саме дитяча відвертість, щирість та безпосередність – це завжди тонкі і ніжні емоції.
   
  Від бібліотекарів школярі дізналися про історію виникнення свята, про традиції святкування його у інших країнах, прослухали легенди про святого. Під час зустрічі діти з великим задоволенням читали вірші та демонстрували миколайчики, виготовлені своїми руками.
  На згадку про свято третьокласники отримали подарунки від працівників бібліотеки. Це збентежило їхні маленькі серця. Було гамірно, весело й цікаво настільки, що малеча ще довго-довго не хотіла розходитися по домівках.