ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

середу, 20 серпня 2014 р.

Ми за мир

 Мир на землі – це затишок і тиша,
Це сміх дитячий і душі політ!
Коли поет чарівні вірші пише
Про незвичайний, дивовижний світ.

   Багато привабливих місцинок є у нашому рідному місті. А якщо там ще й весело, то час невпинно рухається вперед, радуючи хмельничан приємними несподіванками.
    Дитяче свято «Ми за мир і нашу рідну Україну!», яке організували працівники бібліотеки-філії №3 суботнього дня (16 серпня) в мікрорайоні Гречани на відкритому майданчику «Сонечко», не залишило байдужими своїх мешканців.

      Діти, їхні батьки, бабусі та дідусі зібралися, щоб побажати один одному, в нашій з вами Україні, миру та злагоди, оскільки саме вони є найактуальнішими на сьогодні.
    Діти грали в ігри, відгадували загадки, розказували морилки, малювали на асфальті, а ще писали і малювали листи нашим воїнам-захисникам, бажали їм повертатись здоровими і неушкодженими.

    Учасниця свята Аліна Боєва розмалювала усіх присутніх дітей патріотичними малюками аквагрим (малюнок на обличчі), що стали яскравим та веселим доповненням до свята.   
    До його проведення також долучилась культорганізатор спортивно-культурного центру «Плоскирів» Ольга Лободєва, яка власне й була ведучою програми дійства, і разом із бібліотекарем Вікторією Кучер створили казкову атмосферу, захопивши малят та дорослих цікавими розвагами.


    Усі присутні були у захваті від свята, і, натхненні ним, разом заспівали наприкінці Гімн України. А ще кожен поніс додому його часточку у вигляді жовто-блакитної стрічки.

    Це один із заходів, у яких протягом липня-серпня беруть участь бібліотеки Хмельницької міської ЦБС «Мистецьке літо».