ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

пʼятницю, 10 червня 2016 р.

Відкриття літнього майданчика "Бібліотечне літо"
  Із закінченням навчального року по­чинаються довгоочікувані літні канікули! Літній відпочинок – це не тільки сонце, свіже повітря та приємні враження, це ще й невід’ємний компонент покращення здоров’я та духовного зростання підростаючого покоління. Літній відпочинок дітей не є бездумним гаянням часу, байдику­ванням, адже золотих теплих днів вистачить не тільки на річку, море, заняття спортом та рухливими іграми, його вистачить і на активне читання.
   10 червня 2016 року бібліотека-філія№3 спільно із Хмельницькою дитячою школою мистецтв "Райдуга" відкрили дитячий майданчик "Сонечко" та організувала свято "Острів читання на планеті – Літо!" для дітей мікрорайону Гречани. На свято завітали діти різного віку, для яких була оформлена книжкова виставка "Бути розумним це круто".
 
 Працівники бібліотеки-філії №3 підготували змістовну розважальну програму. Діти з радістю брали участь у вікторині "Хто краще знає казку", змагалися у конкурсі "Кращий малюнок на асфальті", грали в різноманітні ігри. Крім цього юні глядачі із задоволенням переглянули концертну програму за участю колективів школи мистецтв "Райдуга". 
  Наприкінці свята усі юні художники, спритні та веселі діти отримали у подарунок солодощі. Як запевнив юний читач Войтов Павло: "Весь Український народ, а також ми діти бажаємо Україні миру, а дитинство це чудова пора сподівань та здійснення усіх бажань. До нових зустрічей, сонячного настрою усім".