ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

четвер, 31 грудня 2020 р.

 З НОВИМ РОКОМ!!!!
https://poihalyznamy.com.ua/wp-content/uploads/0_1727af_79e8203c_orig-690x452.jpg 
  Щиро вітаємо з прийдешнім Новим роком! Нехай він принесе здійснення заповітних бажань, подарує нові надії, відкриє перспективні горизонти і стане плідним роком для нових досягнень в кар’єрі та особистому житті! Бажаємо вашим родинам міцного здоров’я, великого людського щастя, добробуту, миру і злагоди в кожній оселі, благополуччя і Божої благодаті.
Нехай цей Новий 2021 рік стане для вас скарбничкою, в яку ви будете складати свої успіхи і перемоги, багатство і достаток, щастя і радості, приємні зустрічі та цікаві пригоди. Нехай цей рік буде настільки незвичайним, чарівним і незабутнім, що навіть через час ви могли б згадати і поділитися своїми позитивними емоціями. Бажаю найкращого, доброго і світлого, величезних благ і щирої любові. З новим роком!
https://maximum.fm/novini_t2
  Нехай цей Новий 2021 рік стане для вас скарбничкою, в яку ви будете складати свої успіхи і перемоги, багатство і достаток, щастя і радості, приємні зустрічі та цікаві пригоди. Нехай цей рік буде настільки незвичайним, чарівним і незабутнім, що навіть через час ви могли б згадати і поділитися своїми позитивними емоціями. Бажаємо найкращого, доброго і світлого, величезних благ і щирої любові. З новим роком!