ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

четвер, 10 червня 2021 р.

 Читання на вихідні:
"убивча" добірка

  Любите разом з поважними детективами розслідувати резонансні справи? Чи, може, вам більше до душі напружені трилери, де сама атмосфера вказує на те, що злочин станеться просто… зараз! Що ж, сайт Yakaboo пропонує для вас добірку історій, які змусять добряче поламати голову, розгадка буде, лиш дочитайте до фіналу!
 Лайза Джувелл 
"І тоді вона зникла"

  Напружений драматичний роман про силу материнської любові, прощення й зцілення після втрати найдорожчого. 15-річна Еллі Мек наймолодша дитина в родині, кохана дівчина та амбітна учениця. Аж раптом вона зникає безглуздо, без пояснень, тим самим перекинувши життя близьких догори дриґом. За 2 роки дівчину припиняють шукати, адже, за версією поліції, Еллі втекла з дому. Однак її мати Лорел вважає інакше. Від моменту зникнення Еллі минає 10 років... 
Ганна Гороженко 
"На вістрі"

  Головна героїня спецкореспондентка українського каналу у Великій Британії Саша Іщук біжить по лезу ножа. Вона вплутується в шпигунську гру, яка насправді виявляється не тільки спецоперацією: історія сягає глибини віків. Щоб розплутати таємницю і віднайти міфічний кельтський аретфакт, таємничий спис Ґа Болга, Саша перетне кілька країн: Велику Британію, Лівію, Єгипет, Ізраїль, Францію. 
Джейн Коррі 
"Сестри по крові"
 Сестри по крові
  Коли в лондонській тюрмі відкритого режиму з’являється вакансія викладача мистецтв, Елісон сподівається, що ця робота дасть їй шанс поліпшити власне життя. Та невдовзі на її уроці стається жахлива трагедія. Кітті не може говорити і втратила пам’ять після авто­ка­тастрофи. Вона живе в спеціальному закладі й переживає напа­ди агресії, коли її навідує людина з далекого минулого. Увесь цей час дехто стежить за обома жінками. Той, хто спо­дівається на реванш. 
Йорн Лієр Горст 
"Одержимий злом"
  Інспектор поліції Вільям Вістінґ, його донька журналістка Ліне, офіцер Відділу давніх і нерозкритих справ Адріан Сталлер намагаються розплутати чергову моторошну справу. В’язень утік під час слідчого експерименту, йому допоміг таємничий напарник, якого вже багато років розшукують і називають Іншим. Викрадення однієї з полісменок, яка задіяна у цій справі, ймовірно, скоєне тими самими злочинцями. Та не всім подобається, що Вістінґ наближується до розкриття справи, і його відсторонюють від розслідування. Йорн Лієр Горст пропонує читачу новий захопливий поєдинок з абсолютним злом.
Нуала Еллвуд 
"Секрет дому на озері"

  Ліза з маленьким сином тікає від чоловіка-тирана. Будинок у глухому провінційному селищі видається чудовим місцем, щоб сховатися. Ліза не підозрює, що колись цей дім ледь не став могилою для дівчини Ґрейс, що потерпала від знущань батька-військового. Ці стіни свідки моторошного вбивства, таємницю якого поглинуло мовчазне озеро. Ліз розуміє: вона в небезпеці. Бо той, хто скоїв цей злочин, усе ще на свободі. Вона й не уявляє, наскільки близько ця людина і як секрет дому на озері пов’язаний з тим, що колись скоїла Ліз. Те, про що вона ніколи не зможе забути. 
Ірина Смолич 
"Квадрат сонця"

  Все починається у 1989 році, коли батько перевозить свою маленьку дочку після смерті її матері до невеликого курортного містечка. Погодившись на переїзд, дівчинка не підозрює, яке жахіття на неї чекає. Виявляється, в їхньому новому будинку живе страшне Чудовисько і воно здатне вбивати. Проте це не кінець історії. Загадкові події отримують своє продовження у 2019. До цього ж міста на відпочинок приїжджає головний герой зі своїм сином. Згодом стає зрозумілим, що відпочити йому навряд чи вдасться, бо він має не тільки знайти двох зниклих дітей, але і розкрити таємницю тридцятирічної давності... 
Лів Константін  
"Коли я бачила тебе востаннє"
Коли я бачила тебе востаннє
  Життя докторки Кейт Інґліш ідеальне. Вона спадкоємиця великих статків; має чоловіка й доньку, успішну кар’єру й розкішний маєток. Усе змінюється тієї ночі, коли Лілі, матір Кейт, знаходять убитою у власному будинку. На похорон приїздить Блер, подруга, з якою Кейт колись була нерозлучна. Щойно Блер береться до неформального розслідування, стає зрозуміло, що у вищому суспільстві Балтимора не все так просто. Оприявнюються невірність, брехня і зрада, а напруженість досягає точки кипіння.