ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

четвер, 18 жовтня 2018 р.

Читаємо на вихідні: 
зима близько
http://spec-kor.com.ua/media/k2/items/cache/6187e8e3b292df4bec7f162543eed86b_L.jpg 
  Осінні вечори рано заганяють у домівки, залишаючи багато часу на читання, тому саме час витягувати з полиць книжкових товстунчиків, на яких не було часу влітку. А що ж до цих вихідних, то маємо декілька ідей.
Ненсі Стар 
"Сестри: одна, дві, три" 
 Книга Сестри: одна, дві, три 
  Ненсі Стар описує зворушливу історію жінки, яка хоче дізнатися правду про своє дитинство та розплутати таємниці минулого своєї сім’ї. Джинжер зростала із сестрами та деспотичною матір’ю. Зараз вона живе у Нью-Джерсі, маючи труднощі у вихованні дочки-підлітка Джулії. Дію книги поділено між минулим і сьогоденням. Коли сестри були ще дітьми, стався трагічний випадок на острові Мартас-Він’ярд, який троє сестер пережили геть по-різному: Джинджер не приймає ризик настільки, що виштовхує близьких зі свого життя, Мімі живе моментом, а Келлі їде кудись далеко і зникає зовсім. Коли правда розкривається, про хепі-енд не може бути й мови, але тільки пізнавши справжню історію того дня на пляжі Джинджер знайде зцілення і розуміння... 
Джессіка Нолл 
"Найщасливіша дівчина на світі" 
https://i.livelib.ru/boocover/1002709878/200/d62c/Dzhessika_Noll__Najschaslivisha_divchina_na_sviti.jpg 
  Ані Фанеллі, підліток у престижній школі Бредлі, зазнала жахливого привселюдного приниження, що зламало її як особистість. Зараз, коли Ані має престижну роботу, дорогий одяг і вродливого нареченого-аристократа, вона за півкроку до ідеального життя, якого так відчайдушно прагнула. Але в Ані є таємниця. Дещо глибоко заховане в минулому дівчини досі переслідує її, щось особисте й болюче, воно загрожує виринути на поверхню і все зруйнувати. Унікальний стиль оповіді й несподівані сюжетні повороти роблять фінал і ще більш несподіваним. 
Лора Підгірна
"Червона Офелія" 
 
  Літо, 1919 р. Україна залита кров’ю патріотів. Кам’янець-Подільський на короткий час стає столицею УНР. На тлі цих драматичних подій починається історія пристрасного кохання 22-річного агента Розвідочної управи Марка Шведа та витонченої красуні актриси місцевого театру Олесі Біличенко. За день до приїзду до міста головнокомандувача, Симона Петлюри, агенти московської комуни викрадають кліше для друку 250-гривневої купюри, яке Маркові необхідно повернути за усяку ціну. Заплутана історія з викраденим кліше перетворюється на справжню криваву драму, яка може зламати нашого героя або ж загартувати для майбутніх випробувань долі…
Ірина Власенко 
"Чужі скарби" 
https://www.bookclub.ua/images/db/goods/k/48891_81020_k.jpg 
  Знайшовши на занедбаному горищі французького замку скарб, Анні Щербініна спершу вважає це подарунком долі. Здається, бляшанка з діамантами допоможе здійснити всі заповітні мрії й змінити сумне післявоєнне сирітське життя. Та дівчина й гадки не має, як вплине на її долю чужий скарб зі своєю трагічною історією. Українській парижанці доведеться перегорнути безліч важких сторінок у книзі життя, щоб зрештою повернутися на Батьківщину, віднайти себе справжню й істинні скарби.
Рут Веа "У лісі-лісі темному"
 https://www.bookclub.ua/images/db/goods/k/44455_67071_k.jpg
  Коли старанно приховані і запилюжені часом скелети таки вибираються зі старих шаф на світ Божий чекай біди. Головна героїня письменниця несподівано для себе отримує запрошення на дівич-вечірку шкільної подруги, з якою не спілкувалася років з десять. Вихідні мають промайнути весело гучні посиденьки десь далеко від цивілізації поміж густих лісів англійської провінції у скляному будинку з веселою компанією. Проте щось пішло не так…За дві доби вона, зранена та скалічена, приходить до тями в лікарняній палаті й із жахом усвідомлює, що нічогісінько не пам’ятає… Хоча й відчуває: трапилося щось жахливе! 
Юджин Овідіу Кіровіц 
"Книга дзеркал" 
https://www.bookclub.ua/images/db/goods/k/44035_65916_k.jpg 
  Напередодні Різдва 1987 р. улюбленця студентів Принстону було жорстоко вбито в його будинку. Нова книжка харизматичного й геніального професора Вайдера мала змінити уявлення людства про можливості мозку, а натомість безслідно зникла. Убивця так і залишився невідомим. 27 років по тому до видавця Пітера Каца потрапляє уривок мемуарів учасника тих подій. Чому колишній студент Принстону взявся це написати? Через пізнє каяття? Або щось, усвідомлене тільки зараз? Пітер ризикує ніколи не дізнатися про це, бо автор мемуарів помирає, а продовження рукопису зникає. 
 Барбара Шер "Мрії здійснюються! 
Як перетворити життя на казку" 
https://www.bookclub.ua/images/db/goods/k/48532_79690_k.jpg 
  Хто сказав, що мріяти шкідливо? Навпаки! Шкідливо не втілювати мрії в життя. Давно хотіли змінити набридлу роботу? Чи розкрити в собі нові таланти? Досить чекати на ідеальний момент час перетворювати життя на казку вже зараз. І для цього потрібно тільки ваше безмежне бажання! Мудрі уроки з цієї книжки відкриють рецепт особистого щастя. А ще зможуть пояснити, як використовувати вроджені здібності, долати бар’єри на шляху до мрії, займатися улюбленою справою протягом усього життя, чому не кожна робота вам підходить, як захоплення дитинства впливають на щасливу дорослість тощо.