ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

пʼятницю, 8 лютого 2019 р.

Що читати, 
щоб усе встигатиЩо читати, щоб усе встигати: уроки ефективного тайм-менеджменту - Блог  Yakaboo.ua
  Як бути ефективними та водночас не перевантажувати себе, вчать фахівці з тайм-менеджменту. Вони допомагають планувати час, визначати пріоритети для задач, розділяти важливі завдання від неважливих дрібних, які щодня крадуть наш час. Пропонуємо познайомитись з наступною добіркою книг, які допоможуть вам встигати більше.
 Альона Попова "Як приборкати час? 
32 ідеї тайм-менеджменту для дітей"
Як приборкати час? 32 ідеї тайм-менеджменту для дітей - Альона Попова - 4MAMAS
  У якому віці починати навчання тайм-менеджменту? Чи давати знання в 6 років перед школою або "після трьох вже пізно"? Як вкласти в голову дитини всі інструменти, якими володіють батьки? А якщо батьки не володіють ними? У книзі Альони Попової дбайливі батьки отримають відповіді на ці та інші запитання, а також ознайомляться з 32 інструментами навчання тайм-менеджменту дітей від 1,5 до 16 років.
Джефф Сандерс "Диво п'ятої ранку. 
Як підкорити свій день ще до сніданку" 
https://knigosklad.com.ua/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/5/3/53ed06f505a207bc2e5b1d3bfda8aa0a.jpg
Одна-єдина звичка може змінити ваше життя та допомогти далеко просунутися в досягненні своїх цілей. Для автора цієї книжки такою звичкою стало вміння прокидатися рано самохіть. Такий підйом має безліч переваг: від підвищення продуктивності до відчуття спокою та рівноваги в ранкові години. А найприємніше те, що не обов'язково схоплюватися о п'ятій! Ви можете обрати комфортний для вас час.

Подробнее: https://www.yakaboo.ua/ua/divo-p-jatoi-ranku-jak-pidkoriti-svij-den-sche-do-snidanku.html?utm_source=blog.yakaboo.ua&utm_medium=time-management-books&utm_campaign=04022019
  Одна-єдина звичка може змінити ваше життя та допомогти далеко просунутися в досягненні своїх цілей. Для автора цієї книжки такою звичкою стало вміння прокидатися рано самохіть. Такий підйом має безліч переваг: від підвищення продуктивності до відчуття спокою та рівноваги в ранкові години. А найприємніше те, що не обов'язково схоплюватися о п'ятій! Ви можете обрати комфортний для вас час. У книжці є покрокова інструкція, як спланувати ідеальний ранок.
Гел Елрод "Чудовий ранок. 
Як не проспати життя" 
%D0%A7%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B9+%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%BA.+%D0%AF%D0%BA+%D0%BD%D0%B5+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%B8+%D0%B6%D0%B8%D1%82%D1%82%D1%8F - фото 1
  Ми звикли ділити людей на дві категорії "жайворонків" та "сов". Але Гел Елрод переконаний в іншому. За допомогою методу "Чудовий ранок" кожен зможе не лише прокидатися вдосвіта без надмірних зусиль, а й встигати значно більше, ніж міг до того. Метод уже допоміг десяткам тисяч людей у всьому світі. Застосування порад Гела Елрода допоможе знизити рівень стресу, підвищити продуктивність та позитивно вплине на здоров’я.
Брайан Трейсі "Зроби це зараз. 
21 чудовий спосіб зробити 
більше за менший час" 
Зроби це зараз. 21 чудовий спосіб зробити більше за менший час
  Класична книжка, перекладена понад 40 мовами, що витримала чимало перевидань у всьому світі, про найнеприємнішу для вас роботу, з якої потрібно починати свій день. Вона допоможе вам правильно планувати час та організувати роботу, концентрувати увагу на найголовніших задачах, досягти запланованих результатів, визначати пріоритети, доводити все розпочате до завершення.  Основна її порада – дійте, адже ключові задачі необхідно виконувати ефективно і швидко. Для її реалізації наприкінці кожного розділу міститься задача – для старту роботи над собою.
Керолін Вебб "Живи на всі сто. 
Як зробити свій день продуктивним" 
Живи на всі сто. Як зробити свій день продуктивним. Вебб Керолін
  Видання містить корисні поради про те, як спланувати день і втілити заплановане; як приймати тактичні й стратегічні рішення, дає поради про розподіл роботи та відпочинку та ділиться лайфхаками, звідки можна черпати енергію.Тут ви теж знайдете покрокову інструкцію, як розставляти пріоритети, окрім того дізнаєтесь, як налагоджувати комунікацію, стати більш впливовими, мати більше енергії. Застосування цих порад допоможе і на роботі, і в особистому житті, оскільки всього кілька змін щоденних звичок даватимуть помітний результат.
Тімоті Феррісс "Працюй чотири 
години на тиждень. Нова психологія успіху" 
 https://kniga.biz.ua/images/goods/big/7179.jpg
  Автор руйнує всі стереотипи про обов’язкову зайнятість із 9 до 17 і доводить, що робота може приносити радість, а час реальні гроші. Тім Ферріс здолав шлях від 40 000 доларів на рік і 80 годин роботи на тиждень до 40 000 доларів на місяць і… 4 години для роботи на тиждень.П’ятдесят практичних порад від дослідників та читачів, які змогли подолати власні стереотипи і створили для себе нове життя. Абсолютно нові інструменти та прийоми, які ви зможете застосувати на практиці. Якщо ви прагнете змін, хочете позбутися фінансових проблем, мрієте подорожувати й отримувати задоволення від життя починайте читати.
  Джерело: Yakaboo