ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

суботу, 9 листопада 2019 р.

Читання на вихідні: 
насолоджуємось теплим листопадом
https://cdn.citybeat.com/files/base/scomm/cb/image/2019/09/16x9/640w/hannah_grace_3Pvk8mUJF3g_unsplash.5d8a1288c7060.jpg 
  Здається, це останні вихідні, які ще дозволяють читати на вулиці: у парку чи на терасі, загорнувшись у теплий шарф та гріючись кавою з термоса. Тож користаємо з нагоди та вибираємо серед цієї чудової добірки новинок від Yakaboo.
Рейчел Голліс 
"Витри шмарклі, подруго!"
 https://img.yakaboo.ua/media/catalog/product/cache/2/image/398x565/234c7c011ba026e66d29567e1be1d1f7/1/0/10__1_47.png 
  Відверта, яскрава, з біса розумна і трохи божевільна, Рейчел Голліс розповідає читачкам те, що інші не зважаться відкрити навіть найближчій подрузі. Вона озвучує 20 міфів, які отруюють життя більшості жінок. А потім розвінчує кожен з них, долучаючи до своїх роздумів трагічні, смішні, безглузді та просто зворушливі історії зі свого життя. Ця книжка зриває полуду з очей і розуму та спонукає по-новому поглянути на своє сьогодення і майбутнє. Розібратися зі страхами, душевними травмами, мріями, сподіваннями і почати рухатися до щастя. Справжнього щастя, без обману. 
Кейт Квінн 
"Мережа Аліси"
https://img.yakaboo.ua/media/catalog/product/cache/2/image/398x565/234c7c011ba026e66d29567e1be1d1f7/i/m/img987_1_75.jpg 
  У цьому романі йдеться про сміливість і незламність жінок, їхню жертовність заради країни та вірних друзів, а ще про подвійні стандарти, з якими вони стикались у Першій та Другій світових війнах. Двох зламаних, але водночас відважних жінок пов’язує жорстока боротьба за життя та один спільний ворог. Жахіття війни не знищили їх, а натомість зробили сильнішими. Тепер героїні ладні на все, щоб помститися ворогу й повернути собі надію на майбутнє. Ця книжка мандрівка у складні й небезпечні часи, коли сильні жінки намагалися налагодити своє життя в повоєнні роки й, перебираючи своє минуле, дошукатися в ньому істини. 
Йорн Лієр Горст 
"Потайна кімната" 
Фото - Потайна кімната 
  15 років тому рибалка Симон Мейєр вийшов зі свого дому, і більше його ніхто не бачив. Розслідування таємничого зникнення поновив відділ давніх нерозкритих справ, спираючись на нові наукові досягнення криміналістики. Через день після смерті відомого політика, у його літньому будиночку було знайдено дивну схованку. Вільяму Вістінґу доручено конфіденційне розслідування, і він несподівано знаходить ключ до справи зникнення Мейєра. Що насправді трапилось тоді, багато років тому, ми можемо дізнатись із нового роману серії Cold Cases.
Віра Кучменко "Приборкай своїх драконів. 
Як перетворити недоліки на переваги" 
Фото - Приборкай своїх драконів. Як перетворити недоліки на переваги 
  Що заважає нам змінюватися, розвиватися та бути щасливими? Внутрішні страхи й особистісні негативні установки. Знайомтеся, це зарозумілість і самоприниження, нетерплячість та мучеництво, жадібність, саморуйнування й упертість. Монстри, що лякають нас та не дають рухатися вперед. Утім автор певен, що мета тих драконів зробити вас сильнішими. Перетворіть свої недоліки на переваги. Приборкати драконів допоможе нестандартний підхід автора, ґрунтований на дослідженнях міфів та священних книг, найрізноманітніших духовних традицій і сучасних психологічних теорій.
Оксана Луцинина 
"Іван і Феба"
 Фото - Іван і Феба 
  Роман Оксани Луцишиної, дія якого розгортається в останні роки радянської влади й у перші роки української Незалежності. Після навчання у Львові та участі у Революції на граніті Іван повертається в рідний Ужгород, де одружується з поеткою Марією, що називає себе Фебою. Львів та Київ міста з бурхливим політичним життям, Ужгород натомість вирізняється дещо гротескною атмосферою патріархального сімейного укладу та раннього капіталізму по-українськи. Тут легко обійтися без спецефектів із горору чи трилера: сама реальність повсякденного життя підказує ходи, які за напругою можуть посперечатися з творіннями Кінга або Кустуріци. 
Франсуаза Буше "Книжка, 
яка допоможе полюбити книжки"
https://i2.rozetka.ua/goods/14145339/artbooks_9786177688296_images_14145339624.png 
  Якщо ви ще не любите книжки, дотепна французька письменниця та ілюстраторка Франсуаза Буше йде до вас. У її торбі чимало порад про книжкові дієти (не те, що ви подумали, а книжки замість тортиків та бургерів), місць та часу для читання, відчуття міри у поглинанні книжок, мандрівки з книжками та книжковими сторінками. І найголовніше – вона знає, що робити з тими, хто не любить читати. Її методи перевиховання – унікальні та дуже ефективні, тож скористайтесь ними, щоб довкола стало більше книголюбів.