ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

пʼятницю, 17 січня 2020 р.

Добірка книжкових новинок, 
з якими відпочинете від свят
https://static.espreso.tv/uploads/article/1060994/images/im-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0.JPG 
  Січень – важкий місяць, тому що доводиться стільки святкувати, що не кожен шлунок витримає. Тож лишаємо полумиски зі смакотою та беремось за книжкову поживу, від якої не буває погано. 
  Yakaboo
Тосікадзу Кавагуті 
"Доки кава не охолоне"
 Доки кава не охолоне
  У цій невеличкій кав’ярні вже понад століття подають найсмачнішу каву. Тут можна посидіти за філіжанкою цього гірко-солодкого напою, відволіктися від буденних проблем і… вирушити в подорож у часі. Щоб зустрітися з коханим, з яким вас колись розлучили кілометри. Чи отримати лист від чоловіка, який забув про вас через хворобу. Знову хоча б на мить побачитися із сестрою, яка загинула в автокатастрофі. У кожного свої причини побувати в минулому. Проте є умова: встигнути повернутися в майбутнє, доки кава не охолоне… 
Марк Менсон 
"Усе замахало. Але надія є"
 купити: Книга Усе замахало. Але надія є
  Ми живeмo у цiкaвий чac. В якoмуcь плaнi вce знaчнo кpaщe, нiж булo будь-кoли в icтopiї людcтвa люди вiльнiшi, здopoвiшi i зaмoжнiшi, нiж були, cкaжiмo, cтo чи двicтi poкiв тoму. Aлe нe зaлишaє вiдчуття, щo вce пpoпaлo. В глoбaльнoму плaнi плaнeтa нaгpiвaєтьcя, нa piвнi кpaїн уpяди нe мoжуть вибopcaтиcя iз пpoблeм i вci вecь чac oбpaжaютьcя oдин нa oднoгo в coцмepeжax. У нoвiй книжцi Мapк Мeнcoн, який пoкaзaв coтням тиcяч читaчiв, як зaбивaти нa нeзнaчнi peчi, йдe дaлi, aнaлiзуючи нaшe cтaвлeння дo гpoшeй, пoлiтики, poзвaг, iнтepнeту.
Крістін Фере-Флері 
"Дівчина, яка читала у метро"
 
  Жульєт трохи дивакувата мрійниця. Майже завжди самотня. Її стосунки з чоловіками закінчуються, так і не почавшись. Уранці, їдучи в метро на роботу, вона зацікавлено розглядає книжки в чужих руках. Її життя змінюється, коли Жульєт потрапляє в химерний будинок. Господар, виявляється, збирає книжки, а потім шукає саме тих людей, яким та чи інша книжка здатна змінити долю.
Решма Саджані 
"Недосконала, проте щаслива" 
 
  Занадто багато очікувань до себе, а потім довга вервиця розчарувань, докорів сумління. Знайомо? Неможливо догодити всім, а собі ще важче, тож досягти внутрішнього спокою практично неможливо, поки не вдається примиритись із собою. Тож залишмо страхи, які обмежують та мучать, та додаймо собі сміливості йти на експерименти, не боятись бути недосконалими та просто жити з насолодою. Практики від Решми Саджані притлумлять нездоровий потяг до перфекціонізму та дозволять помилятись. 
Свенн Брінкман "Зупинись! 
Як протистояти культу 
самовдосконалення і бути щасливим" 
  
  Нині ми живемо в стані безперервних змін, постійно змушені «йти в ногу з часом». Легіони тренерів, терапевтів та консультантів зі стилю життя постійно вчать нас шукати індивідуальність, триматись доктрин сучасного культу саморозвитку. Сфери освіти, політики, бізнесу вже підкорені, тож мільйони людей сьогодні надмірно одержимі собою і залежні від дорогих гуру. Ця книжка спроба протистояти й запропонувати реальний опір системі самовдосконалення. 
 Карен Уайт 
"Будинок на вулиці Тредд" 
 Книга Будинок на вулиці Тредд
  Успішна ріелторка Мелані амбітна кар’єристка, неприступна для чоловіків, у якої непрості стосунки з батьком. Вона має здатність бачити істот з паралельного світу, але весь час це заперечує. Її не цікавлять старі будинки, що зберігають історії. Та вона й гадки не мала, що успадкує такий від клієнта, якого бачила лише раз. За його заповітом, будинок на вулиці Тредд, укупі з антикваріатом, песиком та привидами давніх господарів, тепер належить Мелані. Утім, є незвична умова: щоб успадкувати майно, жінка має реставрувати його й прожити там протягом року...