ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

пʼятниця, 1 травня 2020 р.

Книги для самоосвіти 
на карантині
https://delo.ua/files/news/images/3663/24/picture2_karantin-v-ukrain_366324_p0.png
  Дім – це місце, де можна нарешті відпочити. Де ми проводимо час із близькими. Де облаштовуємо все так, як нам зручно. І коли, як не на карантині, варто замислитися про роль, яку оселя відіграє у нашому житті. Пропонуємо вам книжки, які впорядкують домашнє часопроводження, розважать дітлахів, а також розкажуть про те, як важливо знайти свій справжній Дім. 
Беа Джонсон 
"Дім – нуль відходів"
%D0%94%D1%96%D0%BC+%E2%80%94+%D0%BD%D1%83%D0%BB%D1%8C+%D0%B2%D1%96%D0%B4%D1%85%D0%BE%D0%B4%D1%96%D0%B2 - фото 1
  Ця книга містить найважливіші поради, інструменти і рецепти, засновані на досвіді Беа Джонсон. Вона демонструє процес перетворення в "Нульові відходи" з сотнями легких у виконанні порад зі спрощення життя, які буде легко інтегрувати навіть самим зайнятим людям: від приготування домашньої гірчиці і пакування обідів для дітей без вживання пластика, до скорочення пошти, що надходить і свят без надмірного вживання вина. 
Джоанна Гейнс "Своя оселя. 
Дизайн простору, у якому хочеться жити"
Своя оселя. Дизайн простору, у якому хочеться жити - Джоанна Гэйнс: купить  книгу в kniga.biz.ua
  Авторка ділиться досвідом у створенні інтер’єру для власного будинку, і її практичні поради допоможуть вам виявити й осмислити свої пріоритети та смаки, впорядкувати відчуття простору та вибудувати власний оригінальний стиль. Сторінка за сторінкою, кімната за кімнатою ми зачаровано спостерігаємо, як використовуються й поєднуються елементи різних стилів, витворюючи простір, у якому затишно.
Гордон Рамзі "Bread Street Kitchen.
100 рецептів смачних ресторанних 
страв для приготування вдома" 
 
  Для тих, хто цінує вишукані ресторанні страви і водночас надає перевагу приготуванню їжі вдома, пропонуємо рецепти страв, що є ідеальними не лише на сніданок, обід і вечерю. Скориставшись ідеями та порадами відомого шеф-кухаря, можна швидко й без зусиль накрити стіл до пізнього сніданку, званого обіду чи, скажімо, романтичної вечері. Їжа, як відомо, віддзеркалює стиль життя, тож кожен із нас шукає рецепти, які відповідають саме його уявленням про раціональне харчування, про корисність і смакові якості страв. 
Маргарета Магнуссон "Вишукане 
мистецтво прибирання по-шведськи"
Вишукане мистецтво прибирання по-шведськи
  Чарівний та практичний підхід до наведення ладу вдома та роздуми про маленькі радощі, які складаються у довге життя. Мабуть, усі ми маємо речі, з якими пов'язані різні приємні спогади і які свого часу робили нас щасливими. Та правда у тім, що з роками речей стає дедалі більше, вони займають усе більше простору, і серед безлічі предметів з часом втрачається цінність кожного з них. А коли для людини настає момент вирушати у прасвіти, перед її рідними постає нелегке завдання вирішити, що робити з купою мотлоху, який вони просто не в змозі гідно оцінити, і при цьому не пересваритися й не збожеволіти.
 Любомир Остапів 
"Любов та бюджет"
 
  "Любов та бюджет" не є книжкою про те, як заробити гроші, це книжка про те, як керувати заробленим. Більшість підходів і практичних порад адресовано людям, які недавно, або порівняно недавно, живуть разом і відтак керують не тільки особистим, а й сімейним бюджетом. Любомир Остапів проходить із ними увесь шлях до фінансової свободи – від перших незручних розмов до вибору інструментів для обліку та планування, прийняття рішень щодо банку, кредитів та інвестицій.