ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

субота, 18 грудня 2021 р.

Різдвяне читання: 
5 книг для різного віку 
Для маленьких та дорослих: 30 книжок для новорічного настрою 
  За вікном замітає снігом, а в кімнаті вже пахне мандаринками й гілочками ялинки? Тоді для святкового настрою вам залишилось тільки одне: різдвяна книжка, яка подарує ще більше затишку й магії. Сьогодні Старий Лев порадить вам декілька таких різдвяних книжок для читачів різного віку, тож готуйте какао й обирайте саме вашу!
Галина Малик, Мар'яна Савка, 
Сашко Дерманський "Сніговірші для малят" 
 Книга « Сніговірші для малят» – Галина Малик, купить по цене 220 на YAKABOO:
  Діти надзвичайно полюбляють віршики. Тож до Різдва Старий Лев підготував цю ошатну книжку для читання в родинному колі. А допомогли йому в цьому сучасні українські поетеси, поети та ілюстраторки. У "Сніговіршах для малят" багато веселих забав зі снігом, чарівних дарунків від святого Миколая і таємничих моментів Різдва й Нового року. А ще Старий Лев віршами нагадує маленьким читачам, аби дбали узимку про пташок і звірят. 
Мар’яна Прохасько, 
Тарас Прохасько "Хто зробить сніг" 

  Ця книжка унікальна, з якого боку не поглянь. Перший спільний літературний проект подружжя Прохаськів, перша дитяча книжка Тараса Прохаська та перший досвід Мар’яни Прохасько у ролі ілюстратора. Тепла казка по родину кротів та їх тринадцять кротенят, про дружбу та взаємодопомогу, про турботу та домашній затишок, а також про те, хто насправді робить сніг…
Том Флетчер 
"Різдвозавр та список Нечемнюхів"
%D0%A0%D1%96%D0%B7%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D1%80+%D1%82%D0%B0+%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%BA+%D0%9D%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D1%8E%D1%85%D1%96%D0%B2+%D0%A4%D0%BB%D0%B5%D1%82%D1%87%D0%B5%D1%80+%D0%A2%D0%BE%D0%BC+%D0%92%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%82%D0%B2%D0%BE+%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE+%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D0%B0 - фото 1
  Різдвозавр повертається! Приготуйтеся до НОВОЇ різдвяної пригоди від автора бестселерів Тома Флетчера! Усі вже знають про списки Чемненьких та Нечемнюхів, правда ж? А про суперсекретний пристрій Санти, який він ЗАВЖДИ звіряє двічі? Що ж, цьогоріч Різдвозаврові доведеться відшукати дітлахів, які опинились у списку Нечемнюхів, аби допомогти їм пізнати справжній дух Різдва, виправити помилки, вугільні грудки обернути на цукерки... а з Нечемнюхів перетворитися на Чемненьких! Адже Санта вірить, що всі діти заслуговують на другий шанс. 
Кетрін Райдер 
"Поцілунок у Нью-Йорку"
 Книга Поцілунок у Нью-Йорку
 "Забудьте своїх колишніх за десять простих кроків!" Саме з цієї книжки розпочинається неймовірна пригода Шарлот і Ентоні напередодні Різдва в Нью-Йорку. Шарлот застрягла в аеропорту через скасований рейс. А все, чого їй хотілося після жахливого семестру у Нью-Йорку і складного розриву з коханим, – це повернутися додому, до Лондона. В Ентоні теж видався не найкращий день: його кинула дівчина просто посеред юрби в аеропорту. Шарлот та Ентоні вирішують скористатися порадами з книжки і крок за кроком намагаються залишити минуле позаду, віднайти "нових" себе та знову відкрити серця для кохання. 
Чарльз Діккенс 
"Різдвяна історія"
  Опублікований у середині грудня 1843 року шеститисячний наклад "Різдвяної пісні" розійшовся ще до Різдва, та й наступні наклади розкупили дуже швидко. Внутрішній "поштовх" дав англійцям Чарльз Діккенс своєю "Різдвяною піснею" – саме вона внесла в святкування потужний животворний дух морального й духовного очищення, доброчинності та єднання всіх людей у любові до Спасителя. Своєю повістю Діккенс заклав основи своєрідної «різдвяної філософії», яка культивується відтоді не лише в Англії, а й у всьому Західному світі.