ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

середу, 19 січня 2022 р.

 Читання на вихідні: 
 книги для зимового затишку
 Підбірка новорічних книг | Ранок
  Зимові вечори ніби створені для книжок. Коли хуртовина чи похмура сльота змушують залишатися вдома, а вечори при цьому довгі і холодні, хороша книжка завжди вас зігріє і примножить затишок. Це і творчий відпочинок, і натхнення, і втеча від буденності. У доінтернетні часи люди влаштовували цілі зимові читання, збираючись разом і читаючи вголос. Так коротали холодну пору року. Не важливо, як ви читатимете книжки з запропонованої підбірки, з кимось чи наодинці, вони обов’язково зроблять ваші зимові вечори затишними і змусять повірити у диво. 
Дабос Крістелль 
"Крізь дзеркала. Зимові заручини" 
 Крізь дзеркала. Зимові заручини - Дабос Крістель (97896698265720) - зображення 1
  Офелія дівчина в окулярах і старенькому шалику, яка весь час проводить з книжками в будівлі Архівів. А ще вона особлива, бо володіє даром читати минуле й мандрувати світами крізь дзеркала. Утім здається, що жоден портал не сховає її від заручин з Торном, самозакоханим і жорстоким представником клану Драконів. Дівчина має покинути рідний ковчег Аніма та вирушити до столиці холодного, крижаного ковчега, відомого як Полюс. Там небезпека чатує за кожним рогом і нікому не можна довіряти. Усе на Полюсі має зворотний бік. Довкола Офелії в’ється химерне плетиво інтриг, яке затягує її до небезпечної політичної гри. Тепер вона інструмент смертельної змови, що поставить під загрозу не тільки долю Офелії, а й майбутнє всього світу. 
Ніл Ґейман
"Зоряний пил"
 Книга «Зоряний пил» – Ніл Ґейман, купити за ціною 190 на YAKABOO:  978-617-7498-01-7
  Трістран пообіцяв повернути зірку, що впала з неба. Він вирушає у подорож, щоб здійснити бажання коханої, прекрасної Вікторії Форестер і опиняється у зачарованому світі, що лежить за муром простого англійського селища. "Зоряний пил" безмір пригод і магії, прекрасна казка майстра художнього слова Ніла Ґеймана, що полюбилася багатьом читачам. 
Марк Леві
"Між небом і землею"
 Між небом і землею
  Лорен жила звичайним життям. У буденних радощах та дрібних проблемах. Працювала в лікарні, допомагала людям. Доки одного разу не потрапила в жахливу аварію. Вона опиняється в комі, за крок від смерті та життя. Артур молодий архітектор. Він винаймає квартиру, планує щоденні справи. Одного дня хлопець зустрічає в помешканні молоду дівчину. Виявляється, вона власниця квартири. Її звуть Лорен, і вона не розуміє, чому саме Артур бачить її… А якщо Артур остання нитка, яка не дає Лорен втратити себе десь між небом і землею? І лише його любов здатна повернути її до життя…
Меггі Нокс
"Обмін на Різдво"
 Близнючки Чарлі та Касс Ґудвіни захоплюються кулінарією та кондитерським мистецтвом. Чарлі мешкає в Лос-Анджелесі та знімається в популярному кулінарному шоу "Солодке та Солоне". А Касс керує сімейною пекарнею "Вудберн" у рідному містечку Старлайт Пік. За 12 днів до Різдва, коли у обидвох сестер найгарячіший робочий період в році, одна з них отримує травму та втрачає смак і нюх. Інша сестра вирушає на допомогу і обмінюється місцями зі своєю близнючкою.  Чим все завершиться? Чи вдасться їм уникнути наслідків через свій обмін та віднайти рецепт святкового настрою?
Мак-Довелл Кара 
"Так чи інакше" 
 
  Калатання серця, холодний піт, тремтіння пальців… Та ні, це не анонс до фільму жахів)) а лише частина того, що відбувається з Пейдж Коллінз, головною героїнею книги Кари Мак-Довелл "Так чи інакше", коли вона має зробити черговий вибір! Це страх схибити… Адже прийняти одне неправильне рішення дорівнює жалкувати потім усе життя. Тому, коли Пейдж в останню хвилину пропонують два варіанти канікул, її мозок просто вибухає! Поїхати до Аризони разом із хлопцем, якого кохаєш, і нарешті покінчити з френдзоною, чи поїхати до Нью-Йорка міста, де мрієш побувати усе життя?