ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

пʼятниця, 3 червня 2022 р.

Святкова забава для дітвори
 3 червня на майданчику "Сонечко", що у Гречанах, відбулася  святкова забава "Увесь світ у долонях дитини". Її організували бібліотечні працівниці книгозбірні №3.  Для дітвори провели веселі конкурси та розваги, дарували солодощі, повітряні кульки і фрукти.
 А ще усі, хто відвідав сьогодні бібліотечну забаву, змогли насолодитися чудовими танцювальними композиціями "Стефанія", "Мамине сонечко" та "Жовто-сині" від зразкового ансамблю сучасного танцю "Забава".
"Бібліотекарки філії №3 щиро вдячні викладачам хореографічного мистецтва Москалюк Катерині та Франківській Марині за співпрацю та участь у заходах, які влаштовує книгозбірня. Тішить, що талановиті вихованці Хмельницької школи мистецтв "Райдуга" щедро дарують своїм глядачам  прекрасні патріотичні танці", – коментують організаторки.
 Своїми враженнями від святкової забави поділилася Анастасія Давиденко, яка є активною читачкою: "Це був веселий початок мого літа. Сподіваюся, що воно всі три місяці буде таким яскравим, енергійним та радісним".