ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

неділя, 12 лютого 2023 р.

5 історій про кохання для читання зимовими вечорами
 
 Кохання буває різним, як і почуття. Ніхто не надасть правильного "рецепту", стовідсотково дієвої поради як побудувати відносини, зустріти ідеальну для тебе людину, або як зберегти почуття. Та усім нам хочеться казки та дива, таких історій кохання, які бувають у книгах/фільмах. Тим паче у зимову пору і коли виклики сьогодення змушують сумувати або нервуватися, дуже важливо знайти відраду, джерело тепла та радості. Навіть якщо у вас немає коханого/коханої, а близькі люди далеко – атмосферні, романтичні й пристрасні історії на різний смак, які ми сьогодні для вас приготували – зможуть відволікти та покращити вам настрій! Тож, приємних читань і тихої, спокійної зими!
 Луїз Міллер 
"Кондитерка-втікачка"
 кондитерка-втікачка ВСЛ Міллер 9789664480588 Ціна (цена) 218.40грн. | придбати  купити (купить) кондитерка-втікачка ВСЛ Міллер 9789664480588 доставка по Украине, купить книгу, детские игрушки, компакт диски 0 
 Олівія Ролінґз – віртуозна шеф-кухарка, її роботу високо оцінюють ресторанні критики. Професійна кухня для неї – місце спокою і балансу: там порядок, передбачуваність, все знайоме і завжди на своїх місцях. Та коли Олівія підпалює не лише фламбований десерт, а й ресторанну залу, вона не вигадує нічого кращого, як просто втекти. Адже ясним полум’ям загорілася не тільки робота, а й не надто вдала любовна пригода. Олівія переїжджає з Бостона в ідилічне тихе містечко Гатрі, що у Вермонті, до своєї подруги Ханни і починає працювати у старенькому готелі "Цукровий клен"...
 Кейт Стейман-Лондон 
"Обери мене"
 купити: Книга Останні дівчата 
 Бея Шумахер відома стильна "плюс-сайз"-блогерка. У Беї чудові друзі, натовпи фанатів і… вщент розбите серце. Як і мільйони глядачів по всій країні, Бея з захватом дивиться популярне реаліті-шоу, де вродливий холостяк обирає собі кохану. Несподівано Бея отримує цікаве запрошення: продюсери реаліті-шоу хочуть, аби вона стала його наступною зіркою в оточенні чоловіків, які змагатимуться за її серце. Перебуваючи під прицілом камер, дівчина розуміє, що все набагато складніше, ніж вона очікувала. Бея потрапляє у вир розкішної моди, інтернет-хейтерів, сексуальних чоловіків, романтичних пригод та можливості знайти реальне кохання посеред казки, створеної для телебачення.
 Елізабет Ґілберт 
"Місто дівчат"
 Місто дівчат
  Роман "Місто дівчат" починається 1940 року, коли 19-літню Вівіан Морріс виганяють з престижного коледжу. Батьки відправляють доньку на Мангеттен до тітки власниці невеликого, проте дуже ексцентричного театру. Несподівано для себе Вівіан опиняється у справжньому вирі довоєнного богемного життя. Знайомства із зірками, незвичайні театральні постановки, нестримний секс, ріки алкоголю і відчуття цілковитої свободи спершу заворожують та спокушають, а потім вибивають землю з-під ніг. І це лише початок шляху Вівіан довжиною в життя, який необхідно пройти, щоб зрозуміти: ти не мусиш бути хорошою дівчинкою, щоб бути хорошою людиною. 
Кетрін Райдер 
"Поцілунок у Нью-Йорку"
 купити: Книга Поцілунок у Нью-Йорку 
 "Забудьте своїх колишніх за десять простих кроків!" Саме з цієї книжки розпочинається неймовірна пригода Шарлот і Ентоні напередодні Різдва в Нью-Йорку. Шарлот застрягла в аеропорту через скасований рейс. А все, чого їй хотілося після жахливого семестру у Нью-Йорку і складного розриву з коханим, це повернутися додому, до Лондона. В Ентоні теж видався не найкращий день: його кинула дівчина просто посеред юрби в аеропорту. Шарлот та Ентоні вирішують скористатися порадами з книжки і крок за кроком намагаються залишити минуле позаду, віднайти "нових" себе та знову відкрити серця для кохання...
 Кетрін Райдер 
"Поцілунок у Парижі"
 купити: Книга Поцілунок у Парижі 
 Напередодні Різдва Серена прилітає з Америки до Парижа, щоб разом із сестрою влаштувати сімейну мандрівку та створити особливий альбом з фотографіями тих місць, якими колись гуляли їхні батьки. Та всі її плани враз летять шкереберть, і вона лишається сам на сам із чванькуватим французом з фотокамерою, який страшенно її дратує.
 Напередодні Різдва Жан-Люк, який тільки-но пережив непростий розрив із коханою, сідає за горе-фотопроєкт у кімнаті студентського гуртожитку, бо ось-ось має здати його викладачеві. Та всі його плани враз летять шкереберть, і він лишається сам на сам із одержимою американкою з детальним списком справ у кишені, яка страшенно його дратує.
 Чи зможуть вони стерпіти одне одного цілісінький день?..