ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

четвер, 9 травня 2024 р.

 Майстерка 
"Оберіг для найрідніших"
 День матері  це одне з найзворушливіших свят, адже мама  найголовніша людина в житті кожного, яка завжди зрозуміє, пробачить і буде безумовно любити попри все.
 В Україні це свято, як і в багатьох інших країнах світу, відзначають у другу неділю травня. Напередодні у книгозбірні №3 бібліотечні працівниці організували майстерку для четвертокласників міського ліцею №7, на котрій діти виготовляли листівки для мам.
 Для створення виробів знадобилися матеріали: картон, кольоровий папір, різноманітні блискучі камінчики, нитки, клей та фото кожної мами. Учасники мали змогу обрати ті кольори паперу та картону, котрі їм найбільше сподобалися. 

 У кожного вийшла своя неповторна та оригінальна листівка: хтось створив її яскравою, хтось  блискучою, з камінчиками, а хтось захотів зробити надписи на сердечку тощо. І хоча макет листівки підготували один, проте однакових листівок не було, бо кожен намагався створити для своєї матусі найкращий подарунок, вкладаючи тепло свого серденька та власне творче бачення.
 Опісля біля бібліотеки учасники влаштували фотосесію, демонструючи виготовлені листівки.