ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

середа, 7 серпня 2024 р.

5 книжкових лимонадів, 
якими варто посмакувати влітку
 Кожна з цих книжок – читання, яке освіжає і дарує прохолоду навіть у найспекотнішу погоду. Немов склянка щойно приготованого лимонаду з льодом, кожна з цих історій має свій особливий інгредієнт.
Лимонад з подвійною порцією льоду – 
Рут Веа "Одне за одним"
 
 Застрягнути серед снігів у розкішному гірському шале  це не велика біда, а цікава пригода… Неймовірний краєвид, затишне вогнище та знайома компанія тільки додають колориту. Та що, як жодному з колег не можна довіряти? Корпоратив на природі, подалі від цивілізації, мав би розважити і згуртувати колектив, але смерть колеги зводить нанівець усі плани. А коли з гір ще й сходить лавина й герої опиняються відрізаними від світу, події стають геть непередбачуваними…
Полуничний лимонад – 
Кетрін Стедмен "Сімейна гра" 
 
 Життя молодої письменниці Гаррієт Рід круто змінюється: зустрівши чоловіка своєї мрії, вона готується до ідеального весілля у Нью-Йорку. Його родина  одна з наймогутніших в Америці, і їхній шарм та, ніде правди діти, статки нікого не лишають байдужим. Аж раптом рожева казка перетворюється на квест: майбутній свекор розповідає Гаррієт історію. Моторошну історію про вбивство. Гаррієт мусить мерщій це з’ясувати, адже часу лишається дедалі менше...
Лимонад з м’ятою – 
Джанелл Браун "Звабливі речі" 
 
 Ніна  ідеалістка, яка вірила, що диплом бакалавра з історії мистецтв допоможе їй досягти успіху. Та коли мрія розбилася на друзки, жінка обрала інший шлях: красти антикваріат у багатіїв. Ванесса  багата спадкоємиця давнього роду, інстаграм-зірка й інфлюенсерка моди. Вона подорожує, дефілює в дорогому вбранні та, здається, живе на широку ногу. Однак за розкішним фасадом ховається правда про давню сімейну трагедію…  Шляхи Ніни й Ванесси перетнуться тут, на холодних берегах озера Тахо..
Лимонад з солодким сиропом – 
Розамунда Пілчер "Зимове сонцестояння" 
 
 Елфріда, колишня акторка, переїжджає в селище Дібтон, подалі від міського галасу  і сподівається почати життя з чистого аркуша. Оскар кинув кар’єру музиканта в Лондоні, щоб одружитися із Ґлорією. Керрі повертається додому з Австрії після невдалого роману з одруженим чоловіком і виявляє, що її мати й сестра так і не можуть дійти згоди. Сем намагається жити далі після розставання з дружиною, яка кинула його заради іншого. Долі цих людей перетнуться у маєтку в Крейґані мальовничому шотландському містечку  в найкоротший день року. Перетнуться, щоб змінитися назавжди.
Цитрусовий лимонад – 
Стівен Чбоскі "Уявний друг" 
 
 Уявіть… Що тікаєте з дому посеред ночі. Що знаєте, як мама робить усе для вашого щастя, але їй так само страшно, як і вам. Уявіть… Що переходите в нову школу, знайомитеся з новими людьми. Що бачите, яка щаслива від того ваша мама. Що чуєте манливий голос. Уявіть… Що прямуєте за знаками, заходите в ліс, пропадаєте безвісти на шість днів. І нічого не пам’ятаєте про те, що сталося. Уявіть… Що зміниться все… І доведеться рятувати всіх, кого любите.