ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

субота, 10 серпня 2024 р.

 Ідеї для дитячого 
літнього читання
 
 Історії тих, хто любить читати про тварин, повісті про родину та найкращі казки для засинання після активного літнього дня – все це ми зібрали у літню добірку добірку.
 Галина Манів
"Киці-мандрівниці" 
 Мандрівки двох подружок Мулі і Манюні – захопливі знайомства з новими країнами та народами. Кожне оповідання про киць-мандрівниць містить розповіді про місцеву культуру та особливості, тож, читаючи їх ви немовби й собі вирушаєте у незабутню подорож.
 Катя Райдер 
"Інспектор Лап"
 
 Поліційний пес Перець разом зі своїм напарником Паулем дбає, щоб у їхньому рідному містечку все було гаразд  громадський порядок – запорука спокійного життя. У цьому дуже допомагає гострий нюх Перця, який безпомилково відчуває зловмисників.
Анн-Катрін Геґер
"Детективна агенція "На сіннику"" 
Курка Гільда і баранчик Вовна переконані, що їхній старій фермі потрібна детективна агенція. І, щойно така з’являється, починає коїтися щось дивне… то якась підозріла особа ошивається поряд, то навпаки – загадкове зникнення!
Люсі Робін
"Казки на ніч" 
 
 Цікаві і повчальні казки про персонажів, які стануть улюбленими. Пустуни і мрійники у розповідях Люсі Робін потрапляють у різноманітні пригоди (просимо не повторювати вдома), але зрештою знаходять добрих друзів і дізнаються важливе.
 Стів Смоллмен
"Меґґі Спаркс" 
 
 Меґґі Спаркс – чаклунка, яка вірить, що магією можна вирішити будь-яку халепу. Хоча рідні й переконують, що в її випадку все працює зовсім не так… Однак у парі зі своїм вірним другом хамелеоном, вона налаштована влаштувати для домашніх чимало сюрпризів!
 Белла Свіфт
"Мопс, який хотів стати..."
 
 Пеґґі, маленькому мопсику, довелося скуштувати лиха, перш ніж вона потрапила до доброї родини. Однак цуценя взяли тільки на час Різдва, і вона дуже хвилюється, що після свят знову опиниться в собачому притулку. От якби їй вдалося стати чарівним єдинорогом… Різдвяна історія про те, як мопсик намагався стати єдинорогом, у легкій і дотепній формі порушує серйозне питання, чи потрібно бути особливим, щоб тебе любили.