ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

четвер, 12 вересня 2024 р.

 5 книг, які знищать вашу лінь
 
 Лінь  це стан, який заважає досягати поставлених цілей та розвиватися. Через лінь багато талановитих людей не можуть здійснити мрії, залишаючись на одному місці, або ж взагалі піддаючись деградації знищують себе. Багато кому навіть ліньки читати, дізнаватися щось нове або ж бути в курсі подій. Але ж ви не хочете, щоб лінь була у вашому житті? Ви хочете її позбутися? Якщо так, пропонуємо вашій увазі 5 книг, які вам у цьому допоможуть.
 Джеймс Клір "Атомні звички. Легкий і 
перевірений спосіб набути корисних звичок і 
позбутися звичок шкідливих"
  
 У книзі Джеймс Клір ділиться надзвичайно цікавою і по-справжньому продуктивною методикою напрацювання корисних звичок. В її основі лежить поняття чотириступеневої моделі звичок (подразник, прагнення, відгук, винагорода), а також чотири породжені цією моделлю закони зміни поведінки. Викладений матеріал підтверджується результатами наукових досліджень, проте книгу слід трактувати не як наукову розвідку, а як посібник з експлуатації, що містить мудрі практичні поради та пояснення механізмів створення і змінювання власних звичок.
 Брайан Трейсі "Зроби це зараз.
21 чудовий спосіб зробити більше за менший час"
 
 Брайан Трейсі професійний лектор, консультант, голова Brian Tracy International, мільйонер, провідний фахівець у сфері особистісного розвитку, на прикладі свого життя доводить, що бути успішним можливо, причому в будь-якій сфері. Головне навчитися правильно планувати свій час та організувати роботу, концентрувати увагу на найголовніших задачах, прагнути досягти найкращих результатів у всіх справах, визначати пріоритети, не лінуватися та взяти за правило доводити все розпочате до кінця.
Джоко Віллінк
"Дисципліна – це свобода"
  
 Як перестати їсти стільки солодкого? Як навчитись рано прокидатись? Як змусити себе робити фізичні вправи? Книжка офіцера військово-морського флоту США, автора бестселерів та інструктора з лідерства Джоко Віллінка допоможе вибудувати стратегію впорядкованого життя. У ній автор пояснює, як, завдяки дисципліні, можна навчитись контролювати свої страхи, лінощі, погані звички і, зрештою, дійти до гармонії в житті.
 Джефф Сазерленд
"Scrum. Навчись робити вдвічі більше за менший час"
  
 У надшвидкому та гіперконкурентному світі ХХІ століття немає місця для марнування  часу, зусиль, ресурсів. Та навіть якщо ви зробите те, що планували, коли планували та вкладетеся в бюджет, може виявитися, що клієнт уже потребує чогось іншого. Адже умови змінюються з небаченою раніше швидкістю… Унікальна методика Scrum руйнує стереотипи старої методики управління проектами. Її основа  команда, що має надзвичайне почуття мети, самоорганізовується та самоуправляється, а навички її учасників підсилюють одна одну навіть без зусиль з їхнього боку. І, якщо, зробивши крок у нову еру під назвою Scrum, ви не зробили вдвічі більше за половину часу, вам потрібно лише ще раз уважно перечитати цю книгу!
 Крістофер Кокс
"Володар дедлайнів. Встигнути все"
  
 Не такий страшний дедлайн, як його малюють. А як щодо чотирьох сучасних вершників Апокаліпсиса? Коронавірус змінюється Розмиром, і Дедлайн іде плече до плеча з Реченцем. Числа в календарі жахають виконавця. Або дозволяють устигнути все, не відхиляючись від графіків. Визначте дедлайн на купівлю й прочитання цієї книжки, щоб не запізнитися до ресторану, який відкривають без стресів і паніки, на власні очі побачити рукотворне засніження гори та як сходить із конвеєра пасажирський літак. Ви дізнаєтеся, як доставляють великодні лілії, і побуваєте за лаштунками театру перед прем’єрою. Потрапите в ескадрилью військово-повітряних сил, що рятуватиме постраждалих від урагану, і в крамницю Best Buy напередодні чорної п’ятниці.