ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

суботу, 30 січня 2016 р.

Як цікаво та корисно провести останній місяць зими
 
   Останній місяць зими не дарма вважається самим лютим. У ці дні практично всю територію країни накривають особливі, люті холоди. Сильні вітер і морози не дають можливість вийти на вулицю. Суворий, холодний, але по-своєму прекрасний! Ми зобов'язані провести його незабутньо, адже щоби зустріти його знову, доведеться чекати ще цілий довгий рік!
    Ось вам декілька порад, завдяки яким ваш лютий стане особливим:
   1) Постарайтеся в лютому виконати ті справи, які не встигли зробити раніше! Проте крім справ, які потребують обов'язкового виконання, як от провідати родичів, зробити генеральне прибирання чи здати важливі документи, можна спробувати втілити в життя свої бажання, мрії.
   2) Найкращий спосіб запам'ятати цікаві моменти з нашого життя
– зробити фото! Фотографії дають нам можливість згадати цікаві моменти з нашого життя, не дозволяючи їм назавжди відійти у забуття! До того ж, як цікаво холодними зимовими вечорами, зібравшись у колі друзів чи рідних, переглядати старі фотоальбоми!
   3) Постарайтеся провести якомога більше часу зі своїми рідними, бо лютий – місяць, коли ми своєю любов'ю та турботою повинні зігрівати всіх довкола! Посидьте у теплому сімейному колі за чашечкою ароматної кави та поговоріть про все!
   4) Звичайно, не забувайте інколи тішити себе приємними дрібничками! Купіть собі теплі рукавички і шарфик, у цукерні випейте чашечку гарячого шоколаду, придбайте склянну кулю зі смішним сніговичком в середині. Можливо, це все не значні речі, проте саме вони створюють нам атмосферу справжньої зими та підіймають настрій!
   5) НЕ забувайте вдосконалюватись – читайте! Кожна нова книга – це нова історія і нова пригода!
    Веселого вам лютого!