ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

вівторок, 24 квітня 2018 р.

Історичний батл
"Об'єднай Україну"
  23 квітня бібліотека-філія №3 провела історичний батл "Об'єднай Україну". Змагаючись, учасники грали в історичну гру "100 років боротьби", яку підготував Український інститут національної пам'яті до 100-річчя Української революції 1917-1921 рр.
  Змагалися три команди десятикласників: "Нащадки Якова Гальчевського" НВК-7 (Роман Бистрицький, Вікторія Ватченко, Анастасія Букіна), "Юніори" СЗОШ №29 (Павло Ковтун, Настя Крівова, Владислав Польовий ), "Сандора" СЗОШ №20 (Сергій Шандра, Аліна Крашенюк).
  Протягом двох годин градус емоцій у бібліотеці зашкалював! Це було справжнє інтелектуальне змагання. Питання були не легкими, але учасники відповідали навіть нероздумуючи.
  "Я думав, що це буде схоже щось на брей-ринг, а це набагато цікавіше. Потрібно знати не тільки історія, а ще й логічно мислити і вміти добре рахувати", – поділився враженнями учасник гри Cергій Шандра.
  Але, як відомо, переможець може бути тільки один і це команда "Нащадки Якова Гальчевського" НВК-7. Їм вдалося найшвидше об'єднати всі українські землі в одну державу. Вітаємо переможців!
  "Ми дуже раді, що перемогли, але в нас були достойні суперники. Насправді це дуже круто і водночас навчатися. Рекомендую усім перевірити свої знання з історії за допомогою такої гри", – зауважив Роман Бистрицький.