ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

пʼятницю, 13 квітня 2018 р.

Насолоджуємося 
читанням новинок
  Вітаємо із серединою календарної весни і сподіваємося, що вас нарешті підхопив вир квітучих садів та закружляли аромати цвітіння. І в цьому гудінні джмелів і щебеті пташок знайдіть час для того, щоб усамітнитися та подарувати собі кілька (або й кільканадцять) годин приємного чтива. 
Арундаті Рой "Бог Дрібниць"
 13_7_04 
  Роман-дебют, який одразу приніс своїй авторці визнання й премію Букера. Він перенесе вас до Південної Індії, до Керали, сюжет розвиватиметься в маленькому містечку. Письменниця занурить в атмосферу кастовості, комунізму і традицій, які не дозволяють і найменшого переступу. Вона про те, як разом із жінкою покарали її дітей за те, що вона мала необережність покохати. 
Анна Шила "Жінка війни"
 13_8_04 
  25 історій, розказаних жінками, зібрала Анна Шила в збірці про новітню війну проти агресії. Військові, медики, волонтери та журналісти дозволяють подивитися на протистояння з їхнього боку. Вони боронять спокій і захищають тих, хто залишився в тилу. Жінки-воїни, героїні із сильним духом та волею зупинити ворога. Хто сказав, що у війни нежіноче обличчя… 
Джон Апдайк "Іствікські відьми"
  13_9_04 
  Іствік – містечко не просто тихе, а якесь навіть затхле. Тут неможливі якісь надзвичайні пригоди. Щочетверга в трьох подруг Александри, Джейн і Зукі традиційні посиденьки. Аж раптом вони зустрічають красунчика Дерріла Ван Горна, який береться навчати їх магії, адже переконаний, що в них неабиякий потенціал. От тільки подруги кидають спокусника. І він збирається помститись.
Рут Мартін "Космічний світ"
le_space_inside_02_19-19_1 
  Невгамовна Рут Мартін пропонує вирушити в нову мандрівку. Цього разу нас чекає космос з усіма дивовижами Сонячної системи. Маленькі і великі дослідники з допомогою картинок та стислих описів зможуть дізнатися більше про планети, зорі й галактики, супутники, екіпірування космонавтів та польоти на Місяць, а також врешті з’ясувати, що робить нашу Землю унікальною і придатною до життя. 
Абрахам Мерріт "Гори, відьмо, гори! 
Повзи, Тінь, повзи!"
 13_10_04 
  Натхненна традицією Едгара По, творчість Абрахама Мерріта справила неабиякий вплив на Говарда Лавкрафта, Рея Бредбері та цілу плеяду містиків. У цій книзі містяться дві класичні повісті. "Гори, відьмо, гори" – особливий зразок літератури, адже поєднує в собі нуар-детектив та давні чари. "Повзи, Тінь, повзи!" – переносить у легендарне прокляте місто Іс, оповите темною магією та скроплене кров’ю. Страшна казка оживає, щоби неабияк налякати. 
Маргарет Геффернен "Невимірне. 
Великий вплив маленьких змін"
 13_11_04 
  Кілька дрібничок можуть разюче змінити на краще життя. "Невимірне" покаже ту вервечку маленьких кроків, яка вже зараз може закласти початок великих змін. Їм не потрібен особливий час і місце. Якщо скоригувати те, як ми говоримо, слухаємо, бачимо й думає, то дуже скоро можна стати зовсім іншою, щасливішою людиною.  
Василь Шкляр "Самотній вовк"
  13_13_04 
  Новий роман Василя Шкляра має в основі реальну історію. Українець – солдат Французького іноземного легіону – отримує завдання вивезти з окупованої Чечні дочку генерала. Та не так нагорода вабить його, як те, що там же в Чечні десь його дівчина-втікачка з кримінальним авторитетом. Динамічна розповідь та боротьба з російськими спецслужбами захоплять не на жарт. 
Річард Фейнман "Та ви жартуєте, 
містере Фейнман"
  13_14_04 
  Жартівлива автобіографія лауреата Нобелівської премії. Фізика-теоретика з чудовим почуттям гумору, який кожну лекцію перетворював на справжній екшн. Річард Фейнман, здається, опанував усе, що тільки міг: писання портретів, гру на барабанах… Ви тільки уявіть, у які пригоди він потрапляв. Та що там уявляти, нехай краще розкаже сам на сторінках цієї книги. 
Анастасія Волховська "Афиновий Ведмедик. 
Календар мрійників"
  13_12_04 
  Як зробити кожен день святом? Красиво синій Афиновий Ведмедик знає, як, а ще він – майстер планування та має чарівний календар, який навчить мрійників радіти кожен день. Ця книжечка – така собі скринька радості, наповнена цікавими справами, чудовим настроєм, прикольними головоломками й безконечним позитивом. 
Григорій Козлов "Замах на мистецтво"
  13_15_04 
  Світ мистецтва не такий уже й гарний та вишуканий. Там не бракує крові, скандалів та ворожості, але про це не прийнято говорити. Григорій Козлов у своєму мистецькому детективі розповість, у чому секрет успіху таємничої "Мони Лізи", чому Ван Гога зображують цілковито божевільним генієм, а ще розкриє низку інших мистецьких таємниць, про які не прийнято говорити.
  Джерело: Yakaboo