ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

середу, 8 серпня 2018 р.

Вернісаж новинок
  Бібліотечне літо триває, адже у книг не буває канікул! У бібліотеці-філії № 3 ви можете змістовно відпочити, розважитися та набути нові корисні знання. У вас є прекрасна можливість потримати в руках чудові книжки, сучасні та яскраві.
  Пропонуємо ознайомитися з книжковими новинками нашої книгозбірні, які будуть цікаві та корисні наймолодшим читачам та  підліткам. Зокрема, бібліотека збагатилась новинками світових бестселерів дитячої літератури, розвиваючими книгами та дитячими енциклопедіями. На вас чекають карколомні пригоди,  фентезі, казки!
  Ми стежимо за виданнями світових дитячих бестселерів, і радіємо, коли вони з’являються у нашій бібліотеці. Особливо цікавою книгою є роман "В пошуках Аляски" Джона Гріна. Читач у цій книзі буде мати змогу зануритись в лабіринт життя, кохання й таємниці того, що означає бути людиною. Її можна читати десятки разів, кожного разу створювати свою історію.
  Ви зацікавились? Ви хочете дізнатись, що це за книги? Ви маєте чудову нагоду їх прочитати в нашій бібліотеці. Тому, запрошуємо усіх завітати в гості та посмакувати книжковими смаколиками.