ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

вівторок, 4 лютого 2020 р.

Library for you - путівник бібліотеками України 
 https://eukraine.org.ua/storage/app/uploads/public/5e3/31f/2a6/5e331f2a6a81a558804484.jpg
  Бажаєте дізнатися детальну інформацію про бібліотеки свого міста або ж книгозбірню в іншому куточку країни? Тепер це можливо! Українська бібліотечна асоціація створила новий онлайн-сервіс, який вміщуватиме основні дані про українські бібліотеки та послуги, що вони надають.
  Онлайн-сервіс "Бібліотека для тебе – Library for you" (веб та мобільна версія) орієнтує щодо бібліотек у всіх населених пунктах України та надає інформацію про бібліотечні послуги. Це дозволить кожному мешканцю України та її гостю обрати бібліотеку відповідно до його потреб. 
  Путівник ще у доопрацюванні, проте вже зараз дозволяє знайти понад 16000 бібліотек у різних населених пунктах України. Якщо на вашому пристрої увімкнена функція визначення місця розташування, то перейшовши у вкладку “Знайти бібліотеку”, сервіс підтягне бібліотеки, що знаходяться у Вашому населеному пункті.  
  Наразі інформація, розміщена на ресурсі, базується наданих електронної системи моніторингу базової мережі публічних бібліотек (ЕСМАР). Втім, бібліотекарі мають змогу актуалізовувати інформацію, доповнювати її та розміщувати новини про оновлення у книгозбірнях. Також команда проєкту працює над розширенням функціоналу сервісу.