ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

четвер, 14 вересня 2023 р.

 Дев’ятикласники відвідали зустріч з Володимиром Захар’євим
 13 вересня  бібліотека-філія №3 доєдналася до проведення літературної зустрічі "Дух їхнього часу" для учнів 9-А ліцею №7. Влаштували захід з нагоди 60-річчя літератора, журналіста,  археолога, краєзнавця, історика, архівіста, голови Хмельницького обласного осередку Всеукраїнської творчої спілки "Конгрес літераторів України", члена Національної спілки журналістів України  Володимира Захар’єва.
 Розповіли про гостя дітям організаторки, додавши: "Цьогоріч пан Володимир за популяризацію української мови став ще й лауреатом міської премії ім. Б. Хмельницького. Також він пише вірші й малу прозу, організовує видання власних та колег по перу творів. Непосидючий, енергійний, не планує зупинятись на досягнутому".
 Володимир Захар’єв на заході розказав учням про згадки, котрі містять інформацію про Плоскирів-Хмельницький, маловідомі цікаві свідчення, про спогади очевидців давноминулих подій, що відбувалися в нашому місті. Дев’ятикласник Вадим тут зазначив: "Такі зустрічі потрібні дуже, бо ми мало знаємо про своє місто, повинні знати більше". 
 Від автора в подарунок учні отримали книгу "ДОК ЕМБРІЙ". Також присутні ознайомилися з виданнями, що представляють творчий доробок ювіляра і були розміщені на книжковій полиці "В. Захар’єв  письменник, краєзнавець, журналіст".