ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

пʼятницю, 10 квітня 2015 р.

У бібліотеці навчаються безпеці

   9 квітня учні 1-В класу НВК №7 у супроводі бібліотекарів бібліотеки-філії №3 побували на екскурсії в музеї пожежно-рятувальної служби Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області.
 Там вони відвідали виставку, на якій познайомилися з нелегкими буднями служби пожежників-рятівників, повторили правила протипожежної безпеки та поведінки в надзвичайних ситуаціях.
     Працівник музею показала маленьким школярам пожежні автомобілі, захисне спорядження пожежників-рятувальників, бойовий одяг та пожежно-технічне обладнання для гасіння пожеж та рятування людей, яке знаходиться в пожежних автомобілях. Діти навіть мали змогу посидіти в самій машині та потримати в руках водяний шланг. А ще була цікава розповідь про засоби пожежогасіння, важливість та відповідальність роботи пожежників, їхню сміливість при виконанні свого обов’язку.
   Першокласники були у захваті та на мить відчули себе справжніми пожежниками. Хлопчики вирішили обрати собі саме цю професію, щоб допомагати людям і приборкувати вогонь.