ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

середу, 30 грудня 2015 р.

З НОВИМ РОКОМ ТА 
РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!!
   Для багатьох людей різдвяні й новорічні свята — це час, який вони проводять разом з сім’єю і друзями, час відновлення тісних уз.  В ці дні дорослі та діти приймають участь у цікавих дійствах, іграх, отримують гарні подарунки. В бібліотеці також традиційно проводяться різноманітні заходи до різдвяно-новорічних свят. 
   30 грудня 2015 року до бібліотеки-філії №3 завітали на гостину учні з Центру національного виховання учнівської молоді. З великим задоволенням вихованці заколядували в бібліотеці, наперед привітавши працівників бібліотеки та користувачів з прийдешніми святами. За своє вітання колектив отримав солодкі подарунки і оплески.
 
  Колектив бібліотеки-філії №3 щиросердно вітає усіх користувачів з Новим Роком та Різдвом Христовим! Нехай магічна чарівність цих свят буде в посмішках Ваших близьких, урочистих вітаннях, особливій теплоті, радості, які створюють дивовижне відчуття світла, злагоди і щастя. Зичимо здоров’я, здійснення всіх бажань і надій, успіхів у Ваших справах, щоб кожен день був наповнений благополуччям та мудрістю, яка допоможе здолати всі негаразди. 
   Щиро бажаємо радості, любові, достатку в домі, щасливої та щедрої долі, а впевненість у завтрашньому дні хай назавжди наповнює Ваші серця! Нехай Різдвяна зірка принесе до Вашого дому добро і благоденство, осяє радістю серце і наповнить їх добротою, милосердям і любов’ю.