ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

вівторок, 16 лютого 2016 р.

Година пам’яті "Хто вмирає в боротьбі, 
у серцях живе навіки"
   На знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, 15 лютого у бібліотеці-філії №3 відбулася година пам’яті "Хто вмирає в боротьбі, у серцях живе навіки", приурочена пам’яті Героїв Небесної Сотні.
  На захід були запрошені учні 8-А класу ЗОШ №29 та шановний гість – подільський поет, член міської спілки письменників "Поділля" Микола Хоружий, який презентував книгу "Укроп".
 "Це твій доленосний рік, Україно, який ми разом прожили і пережили і який відлунився моїми миттєвими спалахами почуттів, що і склалися в цю збірку", – таким є символічний епіграф Миколи Хоружого до книги "Укроп". У збірку увійшли понад 150 віршів та поема "УКРОП", яка і дала назву книзі.
  Порадували присутніх виступи учнів школи мистецтв "РАЙДУГА" – фольклорний ансамбль "Горина"; подільська поетеса, член Хмельницького обласного осередку Всеукраїнської творчої спілки Конгресу літераторів України Галина Корицька читала свої нові поетичні твори, а також усі відвідувачі мали змогу переглянути книжково-ілюстровану виставку "У пам’яті Ангелів".