ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

понеділок, 26 березня 2018 р.

Just do it! 
Мотивуйтеся правильно
  Самовдосконалення, мотивація, особистий розвиток і це далеко не всі пункти, які зібрали книги з нашого списку. Власне, ця п’ятірка давно на вустах книголюбів та на полицях книгарень. Мотивуйтеся правильно, і переймайте корисне від людей, які мають чим пишатися. Ба більше, власним прикладом демонструють подальшу інтенсивну працю над собою!
Барбара Шер "Мрій правильно"
  26_2_03 
  У вас немає цілі? І ви спокійно живете? Барбара Шер пояснить чому так важливо мати ціль та допоможе визначитися з цілями життя. Натхнення рухатися і рухати мозковими клітинами – повірте це важливо. Адже, багато хто з нас не відкрили на повну, або взагалі не відкрили своїх талантів. А вони є! Книга бестселер у темі мотивації. Ніколи не треба боятися критики, треба діяти та мріяти – ось до чого закликає авторка книги.
Сюзан Кейт"Сила інтровертів"
 26_3_03 
  Книга, яка відкриває світ справжніх інтровертів. Багато досліджень та цікавих відомостей, яких ви точно ніде не чули. Автор Сьюзан Кейн писала книгу аж цілих сім років. Насправді, це помітно – весь текст структурований і розкриває різні аспектами життя.  Бути інтровертом за словами книги – паршиво, адже їх затиснули, вони ж скромні. Але й інтроверти є круті! І взагалі, усі ми круті, просто кожен по-своєму. Гадала, що тут будуть розповідати про інтровертів, а ту більше практичний і дещо психологічний зміст. Звісно, вступ я б скоротила, але не мені судити – ця книга більшою мірою орієнтована на американську ментальність, а не на українську.
 Брене Браун "Стань Сильнішим"
 26_4_03 
  Хто не хоче бути сильнішим? Звісно, усі! Авторка Брене Браун – психолог, професор, яка вивчає проблему вразливості людей та їхнього почуття сорому. І що ця людина може знати про мотивацію? Багато, повірте! Авторка відверто намагається достукатися до читачів, навчити докладати зусиль для стрімкого кроку вперед. Навіть більше, якщо вам необхідне друге дихання, то ви його зможете знайти на сторінках "Стань Сильнішим". Адже, так важливо не зупинятися на середині шляху, бо на фініші вас точно чекає тріумф, пам’ятайте це завжди.
 Рубін Ґретхен "Проект щастя"
  Одного дощового дня в міському автобусі Ґретхен Рубін запитувала себе: "Чого я хочу від життя?". І зрозуміла, що передовсім хоче бути щасливою. Так незвично було роздумувати над щастям, але вона вирішила присвятити цілий рік Проекту Щастя, який змінить її життя. І дійшла простої істини: працюючи над собою щодня, згідно плану, ви маленькими кроками наблизитеся до своїх мрій, здобудете на цьому шляху впевненість у собі, підтримку і визнання близьких вам людей. "Проект Щастя" – це книга ідей, яка синтезує тисячолітню мудрість та наукові дослідження, практичні поради та безцінний досвід жінки, яка, схоже, зрозуміла, що маленькі життєві зміни приводять за собою великі. От лише кожному варто вирішувати, що саме обрати і записати у свій проект, аби, зреалізувавши його, відчути себе по-справжньому щасливим.
Камерон Діаз "Книга про тіло" 
26_6_03 
  Вам потрібний чарівний поштовх? Візьміть книгу Камерон Діаз. Актриса та модель, справді дотримується всіх своїх порад. Розповідає про здорове життя та свій досвід. Є легкі відступи, а саме історії та приклади, це тільки підсилює важливу інформацію. Камерон спробувала розставити все по поличках і їй це вдалося. Після прочитання, у вас з’явиться бажання стати кращим. Більше рухатися, правильно харчуватися та просто любити себе.
  Джерело: Уakaboo