ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

пʼятницю, 15 березня 2019 р.

Читання на вихідні: 
7 книжок із весняним настроєм
https://blog.yakaboo.ua/wp-content/uploads/2017/04/cvety-kniga-fon.jpg 
  Весняний настрій не завжди співпадає з тематикою книжок, які виходять цієї пори. Тим не менш, нові видання, які побачили світ саме сьогодні, позначені свіжістю сюжетів і вірою у кращі часи, які у деяких з цих книжок все-таки настають. Ми відібрали для вас тільки сонячні і весняні книги. Такі, які допоможуть вам пережити чекання і відчути радісні емоції, вписані на папері.
  Анастасія Шевердіна 
"Крамниця щастя" 
https://blog.yakaboo.ua/wp-content/uploads/2019/03/%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%8F-%D1%89%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8F.jpg 
  Повсякденне життя невеличкого провінційного міста сколихнули надзвичайні й таємничі події. Одного дня в містечку з'являється дивний старий – чи то йог, чи то лікар, чи то фокусник – і відкриває "Крамницю щастя". Хто ж не захоче втілити свою заповітну мрію за доступною ціною?! Покупці магічних товарів один за одним намагаються перехитрити долю. Але за магію, як і за все в житті, треба платити. "Крамниця щастя" здатна перевернути життя. Відвідайте її й приготуйтеся до неймовірних пригод!
 Марічка Крижанівська 
"Тіні"
https://chytayka.com.ua/media/catalog/product/cache/3/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/8/1/81543.jpg 
  "Тіні" Марічки Крижанівської нове слово в сучасному бурхливому розвитку української жанрової літератури. Фактично, перед нами перший в історії гуцульський детективний роман! Гуцульський не за поверховим зовнішнім антуражем і не за випадковою пов’язаністю з цією відомою карпатською територією. Ідеться про детектив, занурений у прадавні вірування гуцулів, коли ще люди та духи разом творили гармонію.
Андрій Кокотюха
"Темні таємниці" 
https://nashformat.ua/files/products/temni-taemnytsi-904323.270x390w.jpeg?190319050328 
  Піщане селище з поганою славою. А все тому, що в його околицях вже давно зникають люди, і найчастіше молоді. Одного разу поліція знаходить там само тіло 26-річного Євгена. Це шокує Ольгу, адже Євген був хлопцем її доньки Яни, з ним вона втекла з дому. Ольга відчуває, що донька в небезпеці, та поліція не квапиться шукати дівчину. Тому Ольга звертається до колишнього правоохоронця Вадима Чотара. Його вже давно цікавлять дивні події, що відбуваються поблизу Піщаного, особливо в зачиненому старому пансіонаті. 
 Крістен Улмер 
"Не бійтесь боятися" 
https://nashformat.ua/files/products/ne-bijtes-boyatysya-913599.270x390w.png?190319210318 
  Революційний посібник "Не бійтесь боятися. Як знайти спільну мову з власним страхом" від найкращої екстремальної лижниці світу Крістен Улмер здатен перевернути ваше уявлення про найменш досліджену людську емоцію. Всього за кількасот сторінок ви повністю потоваришуєте зі своїми страхами і навчитеся використовувати їх на благо. Страх глибоко недооцінена емоція. Нас вчать ігнорувати його, не звертати увагу та навіть взагалі позбуватися. 
Марина та Сергій Дяченки 
"Цифровий"
https://blog.yakaboo.ua/wp-content/uploads/2019/03/%D1%86%D0%B8%D1%84%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B9.jpg 
  Арсен Cніжицький, 14 років. Арсен ґеймер, природжений ґеймер, для якого гра і є життя. У грі він майже всемогутній Міністр, у якого є влада і гроші. Та влади і грошей завжди на всіх не вистачає, як в реалі, так і в грі. І Міністр програв, був страчений прилюдно на головній площі віртуального міста… Це кінець?.. Та ні, це тільки початок, початок нової гри. Максим преферансист з нічного Інтернет-клубу. Максим може все, майже все. Причому в реальному житті. Чи все ж таки в грі?.. Так чи інакше, Арсен починає співпрацювати з Максимом. Велика Гра починається…
Лапорт Даніелла "Розпали вогонь! 
Поради для тих, хто шукає свій шлях" 
https://knygy.com.ua/pix/98/e3/af/98e3af931da37bc3c07083a3e6326310.jpg 
  Ми захоплюємося тими, хто зміг здійснити свої мрії. Тими, хто знайшов власний шлях та впевнено крокує ним. Авторка знає все про злети і падіння, про темні смуги в житті і зневіру. Тепер вона ділиться надважливим секретом: як підтримувати в собі незгасимий вогонь, що допоможе здійснити найшаленіші, наймасштабніші та найзаповітніші мрії. Поговоримо про все: про ілюзію абсолютної компетентності й міфічний життєвий баланс. Про те, чому страх це нормально, а наполеглива праця не завжди приносить плоди. Про принципи, які можуть зламати життя, про звичку казати "ні" та ще багато іншого. 
Дж. Кенфілд, М. В. Гансен, Е Ньюмарк 
"Курячий бульйон для душі. Думай позитивно"
https://knygy.com.ua/pix/a0/8b/46/a08b4642ccf68ff983a97fe16d9d5f37.jpg
  Серед 101 історії реальних людей, які, щодня маючи купу проблем і негараздів, знаходять внутрішню силу впоратися з викликами долі. Сильні особистості, які надихають не опускати руки й шукати ключ до позитивного мислення, поліпшувати своє життя та не втрачати мотивацію й віру в добро. Метт утратив роботу, але не втратив надію на краще. Шейла залишилася без грошей, натомість отримала дещо набагато цінніше. Шону поставили жахливий діагноз, утім життя триває…