ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

суботу, 9 березня 2019 р.

Як досягати своїх 
цілей та втілювати мрії в життяЯк досягати своїх цілей та втілювати мрії в життя: добірка бестселерів 
  Можна все життя мати мрію, ставити перед собою цілі, але так і не наважитись зробити крок до їх реалізації. Це може відбуватись через неправильний вибір або нестачу знань. Щоб уникнути цього, пропонуємо ознайомитись з книгами, які допоможуть з'ясувати, що насправді вам потрібно, та як цього досягнути. Тож сьогоднішня добірка книг для тих, хто знає, чого хоче від життя, і для тих, хто ще не визначився. Ці бестселери уже змінили життя багатьох людей, навчили їх йти до кінця, протистояти труднощам, будувати своє життя відповідно до власних мрій. Тепер настав ваш час! 
  Mizky.com
Карен Діллон, Клейтон Крістенсен, 
Джеймс Олворт "Як ви збудуєте своє життя?"
  Як знайти своє призначення? Як обрати той шлях, який виявиться істинно потрібним? Ці запитання, мабуть, ставив собі кожен із нас; вони стосуються як особистого життя, так і професійного. Інколи важко зробити вибір, правильно розставити пріоритети і йти до своєї мети. Сам тому ця книжка стане в нагоді, адже її автори показали через призму бізнес-ідей можливості досягання цілей.
 Деніел Пінк "Драйв. Дивовижна 
правда про те, що нас мотивує"
  Помиляється той, хто думає, що гроші це найкращий і найдієвіший мотиватор. І в цьому переконує автор книги "Драйв. Дивовижна правда про те, що нас мотивує" Деніел Пінк. Він відкриє вам очі на те, що справді спонукає до праці, водночас, підкріплюючи твердження дослідженнями, пов’язаними з поведінкою людей. Тож якщо ви хочете наповнити своє життя всіма барвами веселки, влаштуватись на роботу мрії чи побудувати власний бізнес, це книга неодмінно має бути у вашій бібліотеці.
Сет Годін "Пробуй, не зупиняйся.
 Коли ви востаннє робили щось уперше?"
  Маючи все для того, щоб стати нарешті успішною людиною, ми дуже часто не використовуємо цієї можливості. Однак Сет Годін вирішив допомогти, написавши книгу "Пробуй, не зупиняйся. Коли ви востаннє робили щось уперше?". Ви просто повинні взяти все в свої руки, забути про страх, і почати діяти так, як вимагає внутрішнє "я". Годін переконує годі чекати, що все станеться само собою, ви маєте діяти! Якщо ви не зробите першого кроку, то так і не дізнаєтесь, які з ваших ідей вартують втілення в реальність.
Барбара Шер, Енні Готтліб "Мистецтво мріяти. 
Як отримати те, чого насправді бажаєш"
  Кожна людина мріє, фантазує про те, чого по-справжньому хоче, не хтось із її оточення, а саме вона. Та не завжди бажання відображаються в реальному житті. Тому якщо це саме про вас, потрібно починати щось змінювати, і ця книга допоможе вам, адже уже допомогла мільйонам людей по всьому світу зрозуміти себе, реалізувати свої мрії, стати успішними. Автор Барбара Шер підготувала для читачів різноманітні вправи для визначення цілей, підібрала найкращі поради, як можна подолати життєві труднощі. Все, що потрібно від вас, це подолати власний страх та продовжувати рухатись вперед!
Раян Холідей "Напролом. Мистецтво 
перетворювати перешкоди на перемоги"
  Рано чи пізно, але у житті людини з’являються певні перешкоди на її шляху, цього не уникнути. Дуже часто вони розчаровують настільки, що руки опускаються, і людина відмовляється від задуманого. Але насправді потрібно зрозуміти, що кожна перешкода це нова можливість спробувати щось нове і перевірити себе. Адже, приклавши максимум зусиль, у вас є шанс вийти переможцем. Для цього вам потрібно навчитись зосереджуватись на тому, що можна змінити виробивши імунітет до перешкод.
Барбара Шер, Барбара Сміт 
"Мрій правильно. Як зрозуміти, чого ти 
насправді бажаєш і як цього досягти"
  Мріяти можна все життя, так нічого і не зробивши, щоб задумане втілилось в життя. Ось чому мріяти потрібно правильно, і цього читача навчить книга "Мрій правильно. Як зрозуміти, чого ти насправді бажаєш і як цього досягнути". Разом з авторами, Барбарою Шер та Барбарою Сміт, ви дізнаєтесь чому, обираючи мрію, потрібно прислухатись лише до себе, як зробити правильний вибір, не сподіватись на везіння, і почати нарешті діяти. І це ще не всі питань, які розглядаються на сторінках цієї книги.
Маршалл Голдсміт, Марк Рейтер 
"Перемикайся. Стань тим, ким хочеш бути"
  Для того, щоб досягнути успіху і стати іншою людиною, насамперед, потрібно усвідомити, що до цього моменту вам заважало і “перемкнутись” на потрібний лад. Так вважають американські бізнес-експерти Маршалл Голдсміт та Марк Рейтер, автори книги "Перемикайся. Стань тим, ким хочеш бути". Ця книга допоможе вам подолати перешкоди, які траплятимуться на шляху до удосконалення самого себе, використовуючи перевірені ідеї, концепції та механізми.
Чарлз Дахіґґ "Сила звички. Чому ми діємо
 так, а не інакше в житті та бізнесі"
  У всіх нас є певні звички, але послуговуючись ними, ми можем не звертати увагу на те, який згубний вплив вони здійснюють на наше життя. Однак за словами Чарлза Дахіґґа, який поспілкувався з 300 науковців і директорів підприємств, людина може контролювати свої звички, полегшивши шлях до успіху. Для цього потрібні всього лиш знання про те, як створюються звички. Зрозумівши це, кожна людина може перебудувати шаблон поведінки так, як забажає. Книга "Сила звички. Чому ми діємо так, а не інакше в житті та бізнесі" допоможе не лише кинути курити чи менше їсти, але й ефективніше працювати і знаходити спільну мову з іншими людьми.
Стівен Левітт, Стівен Дабнер
 "Думай як фрік"
  Хочете бути успішними? Тоді вчіться не просто бути швидшими та більше працювати, аніж інші, але й мислити по-іншому. Адже в сучасному світі цього недостатньо, перш за все потрібно вміти знаходити неординарні шляхи вирішення проблем. Тому автори світового бестселера "Фрікономіка" пропонують читачу змінити свій спосіб мислення та застосувати нестандартні підходи в різних ситуаціях.
Чарлз Дахіґґ "Кмітливіші, швидші, кращі. 
Секрети продуктивності в житті та бізнесі"
  Хочете використовувати свою енергію, інтелект та час на повну, досягаючи таким чином максимального результату? В цьому вам допоможе книга "Кмітливіші, швидші, кращі. Секрети продуктивності в житті та бізнесі" Чарлза Дахіґґа. Відомий журналіст, а також лауреат Пулітцерівської премії, зумів сформувати 8 ідей, які сприяють досягненню бажаного, водночас не докладаючи багато зусиль.
Орест Зуб 
"Формула Продуктивності"
  Інколи нам дуже хочеться встигати робити все і одразу, але це просто нереально. Однак кожен із нас може зосередитись на чомусь одному, на тому, що по-справжньому для вас важливе. Саме про це йдеться в книзі українського блогера та онлайн-підприємця Ореста Зуба. Він пропонує забути про всі стереотипи та не зважати на очікування інших людей, і почати цілеспрямовано діяти. На сторінках книги автор ділиться різними хитрощами та методами тайм-менеджменту, самомотивації. Разом з ним ви навчитеся бути більш продуктивними, зможете впорядкувати всі свої справи, розставити пріоритети та реалізувати заповітні мрії. Завдяки цій книзі читач зможе сформувати свою власну формулу продуктивності.