ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

субота, 6 червня 2020 р.

Читання на вихідні: 
зустрічаємо літо
https://say-hi.me/wp-content/uploads/2016/06/5-knig.jpg 
  Літо чудово підходить для того, щоб узяти до рук книжку і зануритись у неї. Коли надворі стає все спекотніше, хочеться відкласти кілограмові томи "серйозної" літератури і взяти з собою у парк, чи на море щось легке та приємне. Пропонуємо добірку книг, які найкраще відповідають цьому критерію.
Олександр Красовицький, Євгенія Кужавська 
"Справа зниклої балерини"
https://nashformat.ua/files/products/sprava-znykloi-baleryny-920343.270x390.jpeg?200512043105 
  Хіба може безслідно зникнути балерина посеред театрального велелюддя? Сотні глядачів і – жодного свідка. Вочевидь, хтось добре продумав усі деталі. В поліції не поспішають шукати представницю київської богеми, тому сестра зниклої звертається до слідчого у відставці. Тарас Адамович Галушко, поціновувач розміреного життя і праці в яблуневому саду, давно відмовився від метушні розслідувань. Він не надто прагне братися за цю справу, та одна з версій не дає йому спокою. Можливо, банда "збирачів гіацинтів" знову розгорнула свою діяльність у Києві? 
Медлін Міллер 
"Цирцея" 
https://book24.ua/upload/resize_cache/iblock/1d0/390_390_1/1d0bc5d77081fd46ba20f91156c81089.jpg 
  Це історія кохання і втрат, рішучості й невтомної боротьби. Перед вами постане грецький пантеон очима Цирцеї хитрої чарівниці, підступної красуні-спокусниці. Але це також історія жінки, яка виборює собі місце у світі чоловіків, адже іноді під знайомою поверхнею прихована й інша, глибша історія. Цирцея, дочка бога Сонця Геліоса, виявилася незвичайною навіть за міркою богів з рідкісною чаклунською силою, що здатна перекинути світ догори дриґом. Навіть Зевс відчув у ній загрозу, тому відіслав дівчину на безлюдний острів. Тепер Цирцея вигнанка, яка ще дужче вдосконалює свою магію.
Роман Стех 
"Дідько його знає" 
 https://blog.yakaboo.ua/wp-content/uploads/2020/05/%D0%B4%D1%96%D0%B4%D1%8C%D0%BA%D0%BE-%D0%B9%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%94.jpg 
  Четверо друзів вирішують разом трохи розвіятися і разом провести погожий літній вікенд у мальовничих Карпатах. Дібравшись уночі до першої-ліпшої гостини, хлопці залишаються на ночівлю. І все б нічого, аби один із друзів не надибав у шухляді знахідку, яка призначалася не для них... Коли наступного дня за загадкових обставин гине володар знахідки, головний герой Нестор вирішує пролити світло на цей загадковий предмет і незбагненні події, але потрапляє у таку круговерть, де вервечкою трапляються нещасні випадки, викрадення й містика, що ледве залишається живий, адже таємниця пов'язана не лише з олігархічними і високопоставленими особами, у справі фігурує оберіг-сварга, що сягає корінням у саме серце трипільської культури.
А. В. Ґейґер 
"Підпишись на мене знову" 
https://book24.ua/upload/resize_cache/iblock/703/390_390_1/70319bb4468dbb92879bbe74fe693dfd.jpg 
  Після жахливого випадку в літньому таборі світ 18-річної Тесси Гарт став дуже обмежений. Вона агорафоб та палка шанувальниця відомої поп-зірки Ерiка Торна. Тесса спілкується лише з мамою, своїм психотерапевтом та хлопцем, який навідує її дедалі рідше. Решта її спілкування відбувається в Твітері з фанатками Ерiка Торна. Та одного разу вона впускає до приватних повідомлень невідомого з аканту @ЕрiкТорнЛайно, який явно намагається зіпсувати репутацію поп-зірки. Дуже швидко вони стають найліпшими друзями, їхні онлайн-стосунки переростають у більш глибокі, й Тесса нарешті погоджується вийти з дому, аби зустрітися зі своїм коханням. Та все йде шкереберть… 
Розі Болш 
"Сім щасливих днів" 
https://blog.yakaboo.ua/wp-content/uploads/elementor/thumbs/-%D1%89%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%85-%D0%B4%D0%BD%D1%96%D0%B2-op2cd2c3zrkzv73gd2b3bx9akvak00ln8oxwvsbmrk.jpg 
  Сара тількино розлучилася, і доля одразу звела її з Едді. Спонтанне знайомство переросло у щире та сильне почуття, яке стало взаємним. Здається, таке трапляється лише у мелодрамах. Дивовижний тиждень разом, обіцянки та плани на спільне майбутнє. Хепіенд? Прощання перед відпусткою і, як гадала Сара, коротка розлука. Едді обіцяв потелефонувати з аеропорту. День, другий, тиждень дзвінка немає. Кинув, захворів, загинув Сара перебрала всі можливі варіанти. Друзі радили забути. Але кохання неможливо видалити із серця, як номер з телефона. Жінка береться шукати правду. Але є речі, про які ліпше не знати.
 Маргарита Січкар 
"5 секретів щасливого життя"
5 секретів щасливого життя 
  Книга "5 секретів щасливого життя" Маргарити Січкар – це відповідь на запит мільйонів людей по всьому світові. Авторка пропонує чіткі, зрозумілі і прості правила, виконуючи які крок за кроком, ви стаєте іншою людиною, ніби потрапляєте в нову реальність. Щастя стане частиною вас, а потім ви самі перетворитесь на ходяче щастя. Якщо ви давно не відчували радість життя, не пам'ятаєте коли востаннє безпричинно сміялися, ваше повсякдення схоже на бурю посеред пустелі, цей щоденник чекає саме для вас! 
Дарка Озерна "Ви це зможете! 
7 складових здорового способу життя" 
  Це посібник зі свідомого ставлення до життя і покращення здоров’я. У ньому містяться рекомендації щодо раціону, внормування маси тіла і сну, фізичної активності та медичних обстежень. Всі тези та висновки базуються на сучасних наукових даних, медичних рекомендаціях та протоколах діагностики і лікування. Авторка легко і детально пояснює, як зважено і свідомо ставитися до власного здоров’я і способу життя, не впадати у крайнощі, не вірити в чарівні таблетки, магічне мислення і не вдаватися до суворих обмежень.