ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

субота, 27 червня 2020 р.

Читання на вихідні: 
прощання‌ ‌з‌ ‌червнем
https://image.freepik.com/free-photo/_155165-1538.jpg
  Знову випали довгі вихідні – чому б не провести їх за читанням? Сайт Yakaboo пропонує психологічні романи, незабутні мандрівки, знайомство з химерними персонажами, супергеройські комікси, а ще нонфікшн, з яким дізнаєтесь нове.‌ ‌ 
Джон Кракауер
"У дикій глушині"
%D0%A3+%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%96%D0%B9+%D0%B3%D0%BB%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BD%D1%96 - фото 1
  Захоплива історія юнака Кріса Мак-Кендлесса, що знехтував можливостями блискучої кар’єри і відцурався родини, аби втілити свою заповітну мрію – пожити самітником у глушині Аляски. Джон Кракауер, один із найпопулярніших сучасних американських письменників, емоційно веде нас слідами цієї пригоди, шукаючи відповідь на головне питання: чому за здійснену мрію Крісу Мак-Кендлессу довелося заплатити найвищу ціну?
Ліян Моріарті 
"Дев’ять незнайомців"
 
  Дев'ятеро людей зустрічаються на оздоровчому курорті, відірваному від світу. Хтось приїхав сюди, щоб позбутися зайвої ваги, хтось би хотів перезавантажитися, а дехто опинився тут із причин, у яких не хоче зізнатися навіть собі. Оточені розкішшю й турботою, занурені в медитації та самоусвідомлення, ці люди розуміють, що для втілення своїх задумів їм, можливо, доведеться докладати певних зусиль. Але жоден із них не міг навіть уявити, наскільки непростими можуть виявитися десять днів перебування в цьому місці. 
Євген Лір, Кшися Федорович 
"Книга вигаданих неістот"
  Що приховує тихий шелест золотої трави та чому сам лише погляд на неї викликає нестримну жагу повернутись додому і розчинитись? Як урятуватися від заперечника, здатного розчинити будь-яку сутність однією думкою? Скільки обличь має Хассара? Як відрізнити будинок зі свідомістю від духу місця? Відповіді на ці питання дає "Книга вигаданих неістот" ілюстрований довідник з міфопросторів, підсвідомо знайомих кожному з нас.
Олена Чернінька 
"Дан. Варвара і варвари"

  Їх назвали бандою варварів за волоцюжництво та сміливі вчинки. У мальовничому містечку Леополіс, що належить до загадкової монархії Мінерва, зустрілись кілька самотніх відчайдухів, аби назавжди розмалювати сірий довколишній світ кольоровими смужками райдуги. Чи почує їх світ дорослих, який давно замінив справжні людські цінності сурогатом? 
Денні Грегорі 
"Малювання на сніданок" 
 
  "Малювання на сніданок" допоможе зробити мистецтво частиною вашого повсякдення, навчить приділяти час творчості і покаже, що навіть десять хвилин малювання зроблять ваше життя багатшим і натхненним. Денні Грегорі пропонує вправи і поради, як стати вмілим і щасливим митцем. Та найважливіше, він розповідає, як зробити мистецтво своєю щоденною звичкою. Хай там де ви опинилися на засіданні чи на карантині, у ресторані чи на своїй кухні, ця книжка допоможе вам творити мистецтво незалежно від вашого вміння малювати чи від завантаженості робочого дня.