ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

неділя, 30 серпня 2020 р.

Читання на вихідні: 
must-read на останні дні літа
https://ostrog.rayon.in.ua/upload/news/8/1567713566162/t_1_dobrii-ranok-ostrog.jpg
  У вівторок вже осінь. Подейкують, що доволі тепла, та все ж не літо. Хтось вирушить до школи, хтось – до університету, для когось зміниться лише місяць на календарі. Та чому б не присвятити ці останні літні дні щемкому читанню десь на природі, подалі від міської задухи та шуму? Сайт Yakaboo пропонує добірку книг для читання в останні дні літа.
Томас Еріксон 
"Мій бос – ідіот" 
Мій бос — ідіот
  У книжці "Мій бос ідіот" Еріксон поділяє начальство за способом їх керування, спілкування та поведінки на чотири кольорових типи червоний, жовтий, зелений і синій. Він описує теорії та методи, за допомогою яких люди на своїх робочих місцях вибудовують функціональне діалогічне спілкування. Також ідеться й про те, як важко виконувати свою роботу, коли бос ідіот. На прикладах докладно розглянуто погане керування, однак звертається увага й на те, що підлеглий може з цим зробити. 
Кевін Кван 
"Шалено багаті азійці" 
Шалено багаті азійці (на украинском языке)
  Рейчел Чу американка китайського походження, професорка економіки в Нью-Йоркському університеті. Її хлопець Нік професор історії в цьому ж університеті, а сам із Сингапуру. Вони кохають одне одного, і Нік пропонує Рейчел разом провести літню відпустку на його батьківщині. Рейчел погоджується, навіть не підозрюючи, що на неї чекає. Виявляється, Нікова родина дуже, ні, шалено багата. Ці люди не люблять пускати у своє життя незнайомців, непокоячись за родинні гроші та репутацію. Чи готова до такого Рейчел і чи вистачить їй сил протистояти шаленим родичам Ніка? 
Дарка Озерна "Ви це зможете! 
7 складових здорового способу життя" 

  Це посібник зі свідомого ставлення до життя і покращення здоров’я. У ньому містяться рекомендації щодо раціону, внормування маси тіла і сну, фізичної активності та медичних обстежень. Всі тези та висновки базуються на сучасних наукових даних, медичних рекомендаціях та протоколах діагностики і лікування. Авторка легко і детально пояснює, як зважено і свідомо ставитися до власного здоров’я і способу життя, не впадати у крайнощі, не вірити в чарівні таблетки, магічне мислення і не вдаватися до суворих обмежень. А окрім цього, посібник написаний для і про сучасних українців і українок, з глибоким розумінням та емпатією до їхніх щоденних викликів. 
Карен Уайт 
"Будинок на вулиці Тредд" 
Книга «Будинок на вулиці Тредд» – Карен Уайт, купити за ціною 180 на  YAKABOO: 978-966-942-857-8
  Успішна ріелторка Мелані амбітна кар’єристка, неприступна для чоловіків, у якої непрості стосунки з батьком. Вона має здатність бачити істот з паралельного світу, але весь час це заперечує. Її не цікавлять старі будинки, що зберігають історії. Та вона й гадки не мала, що успадкує такий від клієнта, якого бачила лише раз. За його заповітом, будинок на вулиці Тредд, укупі з антикваріатом, песиком та привидами давніх господарів, тепер належить Мелані. Утім, є незвична умова: щоб успадкувати майно, жінка має реставрувати його й прожити там протягом року...
Софі Ґолдінг 
"Як залишатися позитивним"
Як залишатися позитивним і визволити свого внутрішнього оптиміста
  Софі Ґолдінг переконана, що наше життя залежить від наших думок, а отже, позитивне мислення притягує добрих людей і радісні події. Цим варто скористатися! Ця книжка своєрідний путівник, який навчить кожного помічати все хороше навколо себе і створювати світ, сповнений позитиву. Тут є поради від авторки, "рецепти" гарного настрою, висловлення відомих людей, а ще неймовірні яскраві ілюстрації.