ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

пʼятницю, 9 лютого 2024 р.

 Емоційне відновлення, навички медитації та релаксації
 8 лютого у книгозбірні №3 психологиня БФ "Рокада" Антоніна Козак ознайомила відвідувачів бібліотеки з техніками дихання. Сьогодні тут провели зустріч "Емоційне відновлення, навички медитації та релаксації".
 За допомогою запропонованих методик кожен учасник зміг визначити свій ступінь тривожності. Також вчилися емоційно розвантажуватися через мистецтво та музику. Присутнім запропонували намалювати 3 малюнки під 3 різні мелодії. Після цього психологиня роз’яснювала намальоване кожним.
 А ще пані Антоніна підготувала презентацію про найвидатніші картини світу. Учасники обговорювали побачене та ділилися враженнями.
 Військовий Ілаш Сергій, котрий завітав на захід, поділився своїми навичками, котрі допомагали йому емоційно справлятися на війні.
 Завідуюча книгозбірні Ліана Яцюк додала: "Зважаючи на теперішні події, вміння емоційно відновлюватися, релаксувати та медитувати є дуже важливими. Психологиня допомогла учасникам заходу відволіктися та подарувала приємні емоції. Загалом захід відбувся у відвертій та теплій атмосфері".