ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

понеділок, 21 вересня 2020 р.

Читання на вихідні: книги для 
затишного вересневого читання
http://lviv1256.com/wp-content/uploads/2018/09/Classy-And-Style-2-702x459.jpg   
  Осінь – ідеальна пора для читання. Коли надворі стає все холодніше, то все чого хочеться – заварити ароматного чаю, закутатися в улюблений плед у клітинку та почитати хорошу книгу. Встигли вже схопити якісь новинки для осіннього читання? Ми маємо для вас десяток цікавих варіантів на будь-який смак від детективів до зворушливих історій, а ще нон-фікшн, який відкриє небачені горизонти.  
   Yakaboo  
Кетрін Грей  
"Несподівана радість самотності"
Книга «Несподівана радість самотності» – Кэтрин Грей, купить по цене 200 на  YAKABOO: 978-617-7544-55-4 
  Вам за тридцять і ви неодружені? Батьки і родичі тиснуть на вас, щоб шукали собі пару? Помічаєте жалісливі погляди в одружених колег чи знайомих? Ми живемо в культурі, яка цінує переважно повноцінні парні стосунки, а самотніх таврує білими воронами, нездатними знайти когось, хто б їх покохав. Але самотність – не вирок і ця книжка про те, як прийняти її, знайти радість у ній та абстрагуватися від громадської думки, яка вимагає жити у парі. Однак, авторка книжки не намагається переконати читача, що шлюб чи життя в парі це погано. 
Енджі Кім 
"Міракл Крік"
%D0%9C%D1%96%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%BB-%D0%9A%D1%80%D1%96%D0%BA - фото 1 
  Авторка запрошує читача взяти участь у розслідуванні таємничого злочину, стати свідком перехресних допитів і судових баталій, де прокурор і адвокатка ведуть запеклу гру, на кону якої життя матері, звинуваченої у вбивстві власної дитини. Але закручений сюжет це лише одна зі складових успіху роману. Енджі Кім як ніхто розуміється на міжрасових проблемах і, що іще цінніше, на проблемах сімей, які виховують дітей з особливими потребами. Вона з неймовірною правдивістю показує світ, де жертовна любов тісно переплітається із втомою, заздрістю, соромом і навіть ненавистю. Це гостра й щемлива історія, яка не залишить байдужим нікого.
Франк Тільє  
"Пазл"
Пазл - Франк Тільє (9786170964281) - зображення 1 
  Ілан і Хлоя гравці із досвідом, у яких позаду чимало успішно пройдених квестів. Та цього разу на них і ще шістьох учасників чекає "Параноя" напівмістична гра, до якої спробуй ще втрапити. Гонитва за призовими 300 000 євро відбуватиметься у будівлі покинутої лікарні для душевнохворих. Доволі швидко ігровий простір перетвориться на жахливу реальність. Повна картина залишиться неясною до самого останнього фрагмента. Ну що ж на те він і пазл. Захопливе, моторошне, добротне чтиво з геть несподіваним фіналом від визнаного майстра жанру трилера Франка Тільє. 
Ксенія Циганчук  
"Кубик Рубіка"
Кубик Рубіка 
  Слідчий Єгор Скляр і патрульна Власта Коваль незаплановано зустрічаються на курсах у Харкові. Щоби згаяти час поза навчанням, Єгор допомагає своєму давньому другу розслідувати декілька заплутаних справ. Єгор і Власта опиняються у вирі смертельно небезпечних подій, що матимуть непередбачувані наслідки. Але ризик не зупиняє слідчого, який прагне викрити злочинців і розв'язати драматичну загадку зникнення і загибелі молодої пари. 
Ребекка Етвуд "Життя в кольорі. 
Як зробити дім яскравішим. 
Натхнення і практичні поради"
https://nashformat.ua/files/products/zhyttya-v-kolori-yak-zrobyty-dim-yaskravishym-nathnennya-i-praktychni-porady-920686.800x800.jpeg?200722214557
  Вибір унікальної палітри кольорів може стати одним із найважливіших рішень для вашої домівки. Правильне поєднання тонів та відтінків здатне створити настрій і перетворити будь-яку кімнату зі звичайної на чарівну. Дизайнерка Ребекка Етвуд своїм вишуканим і водночас дуже практичним посібником запрошує вас у кольорову подорож. Разом із книжкою "Життя в кольорі" ви потрапите на екскурсію до кількох прекрасно оформлених будинків, щоб познайомитися з найцікавішими способами використання кольорів і наповнити скарбничку натхнення для оздоблення власної оселі. 
Кріс Тведт 
"За браком доказів"
За браком доказів 
  На хуторі Саннторв вбито цілу родину. Усі знають, хто вбивця, адже Маґнус Саннторв у той день втік з психіатричної лікарні і знайдений на місці злочину. Не має сумнівів і адвокат Мікаель Бренне, призначений захисником підозрюваного. Хоча справа і трагічна, вона не має юридичних проблем, є лише кілька дрібниць, які потрібно вирішити до того, як суд закінчиться, вважає Мікаель. Але що більше він запитує, то менше відповідей отримує. І коли відповіді нарешті починають надходити, те, що видавалося простою справою, перетворюється на суцільний жах.