ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

неділя, 27 вересня 2020 р.

 Читання на вихідні: 
чай, ковдра та камін
https://www.creativeenergy.com/wp-content/uploads/2017/11/fireplace_book.jpg 
  Восени настає пора дощів, чаю та довгих, епічних і дивних книг. У більшості з нас стає ніби й менше, але й більше часу. Погода стає гіршою, і ми починаємо частіше залишатися в комфорті власних домівок. Для цього тихого, затишного сезону ми підготували список читання.
Саяка Мурата 
"Дівчина з крамнички"
 https://nashformat.ua/files/products/divchyna-z-kramnychky-920810.270x390.jpeg?200821052335 
  Змалку Кейко вважали дивакуватою, зануреною у власні мрії. Батьки боялися, що реальний світ рано чи пізно її просто виштовхне. А потім Кейко влаштувалася до комбіні "крамнички за рогом". І нарешті була щаслива. От тільки молодша сестра, подруги та навіть деякі співробітники мали на це інший погляд. Як може бути щасливою 36-річна самотня жінка, весь час віддаючи роботі? Кейко щиро не тямить, як поводитися в цьому світі. І коли в її житті з’являється він, усі полегшено зітхають. Бо тепер Кейко нарешті стане "нормальною". Її вибір простий: жити для інших або для самої себе.
Макс Мілан 
"Лунатка на дахах Парижа" 
https://nashformat.ua/files/products/lunatka-na-dahah-paryzha-920798.270x390.jpeg?200814050559 
  Українська дівчина навчається в університеті Сорбонни. Вона все життя мріяла про Париж. Й ось нарешті її мрія здійснилася! Але чому замість того, щоб бути щасливою, Сандру огортає відчай та розчарування!?.. Безсонними ночами її можна зустріти на дахах паризьких будинків, де вона танцює як сновида. Кажуть, так вона комусь хоче відімститися – за завдані їй зневагу та образи... Що, зрештою, трапилося в житті цієї української студентки!? 
Джолента Ґрінберґ, Кристен Майнзер 
"Як давати собі раду. Чого ми навчилися 
за 50 книжками із саморозвитку" 
https://nashformat.ua/files/products/yak-davaty-sobi-radu-chogo-my-navchylysya-za-50-knyzhkamy-iz-samorozvytku-920610.270x390.jpeg?200703193928 
  Авторки популярного комедійного подкасту By the Book прочитали 50 порадників і мотиваційних книжок та дотримувалися викладених у них рекомендацій. Експеримент тривав три роки. Усіма своїми спостереженнями і висновками про те, що ж дійсно працює, а що – ні, вони поділились у цій книжці. Вона містить багато гумору та корисної інформації, зокрема про те, як навчатись новому, набиратись сили, поводитись з технікою, позбутись мотлоху, висловлювати вдячність, підходити до роботи, потоваришувати з власним тілом, як спілкуватись з людьми і вибирати саме ті книжки-порадники.
Інґрід Фетелль 
"Лі Радість. Магія простих речей" 
https://nashformat.ua/files/products/radist-magiya-prostyh-rechej-709380.270x390.jpeg?200915171707 
  Що станеться, якщо додати до інтер’єру кольору? Кав’ярні зі строкатими стінами приваблюватимуть більше відвідувачів, у школах буде приємніше навчатися, а в офісах зросте продуктивність. Адже додати барв дорівнює додати радості переконана дизайнерка Інґрід Фетелль Лі. Уже 12 років вона вивчає естетику радості: як маленькі дрібниці роблять нас щасливішими, здоровішими та енергійнішими.
А. В. Ґейґер 
"Підпишись на мене знову" 
https://nashformat.ua/files/products/pidpyshys-na-mene-znovu-920347.270x390.jpeg?200514132422 
  Після жахливого випадку в літньому таборі світ 18-річної Тесси Гарт став дуже обмежений. Вона агорафоб та палка шанувальниця відомої поп-зірки Ерiка Торна. Тесса спілкується лише з мамою, своїм психотерапевтом та хлопцем, який навідує її дедалі рідше. Решта її спілкування відбувається в Твітері з фанатками Ерiка Торна. Та одного разу вона впускає до приватних повідомлень невідомого з аканту ЕрiкТорнЛайно, який явно намагається зіпсувати репутацію поп-зірки. Дуже швидко вони стають найліпшими друзями, їхні онлайн-стосунки переростають у більш глибокі, й Тесса нарешті погоджується вийти з дому, аби зустрітися зі своїм коханням. 
 Богдан Коломійчук 
"Експрес до Ґаліції"
https://nashformat.ua/files/products/ekspres-do-galitsii-920684.270x390.jpeg?200722214557
  Весна 1906 року. Під час відпустки у Швейцарії комісар львівської поліції Адам Вістович несподівано втягується у небезпечну шпигунську гру, в якій на карту поставлено не лише людські життя, але й долі імперій. Розшифрувавши секретний документ, Вістович дізнається занадто багато, як на звичайного детектива з далекого австрійського Львова. У цей же час з клініки в курортному Бадені зникає дивний російський пацієнт, якого розшукують розвідки одразу кількох країн, а у Венеції стається вбивство непримітного перекладача з німецької. Вістовичу доведеться з’ясувати, як пов’язані ці події і чому сліди, здавалося б, непов’язаних справ ведуть до Львова.