ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

пʼятниця, 25 вересня 2020 р.

 Причини мати 
домашню бібліотеку 
https://kor.ill.in.ua/m/1200x0/1505667.jpg 
  Незважаючи на поширеність електронних гаджетів, друковані книги не втрачають своєї популярності. Адже так приємно читати, тримаючи в руках улюблену книгу. Згодом колекція книг розростається, і пара настінних полиць вже не може все вмістити. Ось тут і варто задуматися, як організувати зберігання книг, щоб було зручно користуватися своєю бібліотекою. Надаємо перелік причин мати домашню бібліотеку.
  1. Це естетично гарно. Книги на полицях створюють затишок, доповнюючи інтер'єр помешкання. Невелика книжкова шафа-полиця чудово виглядає у невеличкій квартирі-студії. У великому сімейному будинку, де книгам виділено окрему кімнату, вона стане місцем вашого усамітнення, адже книги це завжди хороші співбесідники.
 2. Це сприяє вашому соціальному статусу. В сучасному суспільстві, особливо так званому західному, статус відіграє важливу роль у становленні кар'єри та життя. Якщо ви бажаєте стати успішним топменеджером, політиком, лідером думок чи просто людиною, до якої прислухаються, наявність домашньої бібліотеки сприятиме позитивним враженням про вас з боку гостей. А завдяки прогресу і глобальній мережі ми маємо змогу побачити книжкові полиці відомих акторів, музикантів, письменників чи науковців, надихнутися і піти в книгарню за першою цеглиною вашого літературного фундаменту.
  3. Книги
це спогади. Кожний з нас має свою історію про те, як ми почали захоплюватися читанням. В кожної книги своя історія потрапляння до ваших рук, а згодом і на полиці. Ці спогади є частиною нас, а історії та інформація зі сторінок стали частинками пазлу, який сформував нас сьогоднішніх. Письменники пишуть книги, які потім пишуть нас.
 4. Це чудовий спадок для нащадків. Більшість із нас рано чи пізно задумується про те, що ми приносимо у цей світ і що залишаємо після себе. Комусь вдається увійти в історію людства завдяки написаним книгам, які прикрашають ваше помешкання. Своєю чергою ви можете передати ці скарби передати майбутнім поколінням. Домашня бібліотека
це величезний багаж знань, який точно стане у пригоді нащадкам вашої родини або кожному, хто матиме відношення до неї.