ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

вівторок, 14 травня 2019 р.

16 сайтів з безкоштовними 
аудіо уроками англійської
https://marketer.ua/wp-content/uploads/2018/01/Do-you-speak-english.jpg  
  Вивчити англійську можна цілком безкоштовно, головне – бажання. Lviv.com зробив добірку якісних сайтів, де можна підтягнути мову. 
Duolingo – тут ти можеш вивчити мову з нуля. Програма побудована у формі “дерева досягнень”: щоб перейти на новий рівень, потрібно набрати певну кількість очок за правильні відповіді. Є програми для iOS і Android. 
LearnEnglish – вивчай англійську не лише за допомогою стандартних уроків, але й завдяки іграм та спілкуванню в чатах. 
BBC Learning English допоможе вивчити британську англійську навіть з lower intermediate. Курс складається з відео та аудіо матеріалів, до яких прикріплені тексти з транскрипцією. Один з розділів присвячений роботі над вимовою. 
Eslpod.com – ти можеш працювати з впорядкування файлів, всі вони доступні в iTunes безкоштовно. Також можна займатися з роздруківками подкастів і словниками. 
Learn American English online – весь матеріал розподілений за рівнями і виділений певним кольором для зручності. А вчитель Пол пояснює граматику в відеоформаті. 
Livemocha підійде тобі, якщо не хочеш слухати нудні лекції, адже це ціла соціальна мережа для тих, хто хоче підтягнути скіли з англійської. Тут ти можеш познайомитись із вчителями, лінгвістами і просто людьми, які хочуть вивчити мову. Кожен користувач допомагає один одному вчитися за допомогою відео чатів або повідомлень. 
Bussu Тут теж можна знайти англомовного співрозмовника, а крім англійської можна вивчати ще 10 мов. На цьому ресурсі ти збільших свій лексичний запас та поставиш вимову. Твої вправи перевірятиме носій мови, а ти, у свою чергу, його. Додаток є для iOS та Android.6.
 https://lviv.com/wp-content/uploads/2017/11/yak-vyvchyty-angliy-sku.jpg 
Film-english – сайт вивчення мови за допомогою короткометражок створив викладач англійської Кієран Донахью – лауреат низки престижних освітніх премій у Великобританії. 
FreeRice допоможе поповнити словниковий запас англійської завдяки вправам з граматики і тестами. Сервіс підтримує Всесвітня продовольча програма Організації Об’єднаних Націй, тому заняття побудовані у вигляді гри – за кожну правильну відповідь ти отримуватимеш трохи рису, щоб нагодувати голодних. 
Мemrise – сайт доступний англійською. В ході навчання тобі треба вибрати мем для кращого запам’ятовування слова або створити власний асоціативний образ. Потім потрібно виконати вправи на вибір правильної відповіді і сприйняття слова на слух. Сервіс також доступний для iOS і Android. 
ESLPod – жива американська англійська мова, багато подкастів, які охоплюють всі сфери життя, завжди присутній гумор. Лексика за рахунок методу подачі досить легко засвоюється і закріплюється. 
Myspelling підійде, якщо ти хочеш покращити правопис. Спочатку ти слухаєш слово, а потім треба написати його. 
МanyThings – якщо готуєшся до тестів або іспитів з англійської. Тут є розділи на відпрацювання вимови (американський, англійський), ідіоми, сленг та інше.  
ЕxamEnglish підійде, якщо готуєшся до міжнародного екзамену з англійської (IELTS, TOEFL, TOEIC). 
Engvid – вчи мову за допомогою відеоуроків. Усі записи розділені за категоріями в залежності від рівня знання мови і об’єднані за тематикою – можна дивитися уроки для підготовки до іспитів або уроки, що пояснюють конкретні аспекти граматики. 
Loyalbooks – тут ти знайдеш більше 7000 безкоштовних аудіокниг англійською мовою. Завантажуй книги, слухай їх в будь-яку вільну хвилину і вивчай мову.