ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

середу, 29 травня 2019 р.

7 гостросюжетних 
головоломок
https://womo.ua/wp-content/uploads/2019/05/devushka-shatenka-kniga-most-670x351-1.jpg
  Мороз по шкірі – чудовий спосіб нейтралізувати літню спеку. Для поціновувачів трилеру українські видавництва радо пропонують свіженькі книжки із різними "відтінками": психологічними, містичними, кримінальними.
Ларс Кеплер "Гіпнотизер" 
http://www.chytomo.com/wp-content/uploads/2019/05/Hipnytyzer_Kepler-e1557600699754.jpg 
  Жахливе потрійне вбивство сталося у передмісті Стокгольма, і комісар поліції Йона Лінна береться за розслідування. Тільки один свідок жахливої різанини залишається в живих 15-річний хлопець, чию родину вбили на його очах. Злочинець також хотів убити і хлопця той отримав більше 100 ножових поранень і впав у шоковий стан. У відчайдушних пошуках зачіпок, комісар Лінна бачить тільки один варіант: гіпноз. Він закликає доктора Еріка Марію Барка загіпнотизувати хлопця, сподіваючись побачити вбивцю крізь очі жертви. Порушуючи свою обіцянку і гіпнотизуючи жертву, він розгортає довгого ланцюжок страхітливих спогадів...
 Кевін Баррі 
"Місто Боуган"
https://img.yakaboo.ua/media/catalog/product/cache/2/image/546x/00c1a1eab9920e00d38dc8798e6142c9/i/m/img008_1_52.jpg 
  2053 рік, постапокаліптична Західна Ірландія. Логан Гартнетт, харизматичний лідер банди Стиляг, править містом Боуган уже не перший десяток років і збирається правити ще бодай стільки ж. Але постають певні проблеми: його давній суперник повертається до міста після довгого вигнання, у злиденних панельках на півночі починає вимахувати кулаками банда-конкурент, та й власні підлеглі снують інтриги. Чи вдасться йому втримати владу або хоч голову на плечах? І чи є майбутнє в залюбленого у втрачене минуле міста Боуган, поділеного між кількома кланами? 
Клої Еспозіто "Погана" 
https://img.yakaboo.ua/media/catalog/product/cache/2/image/546x/00c1a1eab9920e00d38dc8798e6142c9/i/m/img110_3_82.jpg 
  Живеш чужим життям вирішуй чужі проблеми. В комплекті з розкішними апартаментами Алвіна отримала від убитої сестри-близнючки Бет її чоловіка-мафіозі та коханця. Обох довелося "прибрати", бо вони забагато знали. І тепер Алві розпочинає нову гру: вона коханка Ніно, гангстера з коза ностра. Разом вони готуються провернути цікаву та небезпечну оборудку. Та, прокинувшись одного ранку в готелі, Алві знаходить записку: "Якщо зможеш мене спіймати працюватимемо разом". Отож вона починає полювання на зрадника Ніно. Він гадав, що зміг втекти від неї. І це найжахливіша помилка в його житті.
Джейн Коррі 
"Дружина мого чоловіка" 
https://books.nora-druk.com/wp-content/uploads/2019/01/corry_wife-400.jpg 
  Молода юристка Лілі починає нове життя. Вона щойно вийшла заміж, переїхала в нове помешкання й отримала нову роботу. Та чи все так безхмарно? Чоловік приховує родинну таємницю, клієнт може виявитися жорстоким убивцею, навіть дев’ятирічна сусідка Карла має свої приховані інтереси… Роман Джейн Коррі "Дружина мого чоловіка" для тих, хто любить психологічні трилери, сімейні драми і цікавиться функціонуванням британської судової системи. 
 Ерік Рікстед "Дівчата, 
які нічого не скажуть"
https://img.yakaboo.ua/media/catalog/product/cache/2/image/398x565/234c7c011ba026e66d29567e1be1d1f7/d/i/divchata_mockup.jpg
  Історія, що лоскоче нерви та піднімає рівень адреналіну до максимуму від американського автора Еріка Рікстед виходить українською. Сюжет, вартий Гічкока, розповідає таємницю зникнення юної дівчини. Наймоторошніші злочини та найжорстокіші вбивці ховаються у найспокійніших містечках. Так сталося і в Канаані маленькому містечку у штаті Вермонт. Юна Менді зникає посеред ночі та змушує відставного детектива Френка Рата повернутися до справ заради пошуку істини. На цьому шляху його чекають не лише зустріч з найбільшим людським злом, але й із власними демонами минулого. 
С.К. Трімейн 
"Крижані близнята" 
https://knygy.com.ua/pix/17/fb/ee/17fbee50efc653fd098689d1d1f62e23.jpg 
  Сара й Енґус зустрілися в компанії друзів. Стрімке кохання з першого погляду і незабаром вони одружилися, в них народилися дочки-близнючки Лідія та Кірсті. Але родину спіткало лихо: одна з дочок Лідія загинула внаслідок нещасного випадку. Приголомшені горем, до того ж опинившись у скрутному фінансовому становищі, вони вирішують переїхати на невеликий острів у Шотландії, родинну спадщину Енґуса, прагнучи в такий спосіб урятувати шлюб. Проте на них чекає нове випробування: дочка Кірсті каже, що вони помиляються і що вона Лідія… 
Джессіка Беррі 
"Вільне падіння" 
https://nashformat.ua/files/products/vilne-padinnya-914470.270x390w.jpeg?190529190547 
  Еллісон Карпентер вціліла після падіння літака в горах Колорадо. Вона повинна дістатися до людей, а невідомі переслідувачі знищують усі залишки авіакатастрофи. Мати намагається встановити, що сталося. Яким було життя доньки після переїзду до Сан-Дієго? Чому на місці авіакатастрофи було знайдене її намисто, але самого тіла так і не знайшли? Хто бажав Еллісон смерті? Меґґі шукає інформацію про свою доньку. Однак те, що вона дізнається, шокує її. Залишається лише одне за будь-яку ціну виплутатися з цієї халепи, адже найманий кілер наступає на п’яти. Але врятуватися буде важко..
  Джерело: Womo