ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

четвер, 16 липня 2020 р.

Книги для жінок, які 
хочуть знайти себе
  Книги бувають різні. Читання деяких з них – це не просто час, проведений із задоволенням. Є такі, які дозволяють подивитися на себе з боку, знайти зв’язок між своєю поведінкою та діями тих, хто поруч. Такі книги здатні змінити світогляд читача, допомогти зрозуміти причини виникнення проблем, показати шлях їх вирішення і привести до позитивних змін у житті. Якщо вам цікава і потрібна така мотивувальна література, скористайтеся нашими рекомендаціями.
Ґрейс Бонні "Жіноча компанія. 
Поради й натхнення від 
100 мисткинь і підприємниць" 
Жіноча компанія. Поради й натхнення від 100 мисткинь і підприємниць
  Понад 100 виняткових жінок, які зробили вагомий внесок кожна у своїй царині, розповідають, як вони повірили у власний творчий дух і здолали негаразди та виклики глобального підприємництва. Медіатитанеси та керамістки, готельєрки та художниці тату, комікеси й архітекторки усі разом вони витворюють прекрасну картину того, що буває, коли йдеш за своєю пристрастю і мрією. 
Маргарита Січкар 
"5 секретів щасливого життя" 

  Книга "5 секретів щасливого життя" Маргарити Січкар – це відповідь на запит мільйонів людей по всьому світові. Авторка пропонує чіткі, зрозумілі і прості правила, виконуючи які крок за кроком, ви стаєте іншою людиною, ніби потрапляєте в нову реальність. Щастя стане частиною вас, а потім ви самі перетворитесь на ходяче щастя. Якщо ви давно не відчували радість життя, не пам'ятаєте коли востаннє безпричинно сміялися, ваше повсякдення схоже на бурю посеред пустелі, цей щоденник чекає саме для вас! 
Марі Форлео 
"Вирішити можна все!"
Вирішити можна все
  "Вирішити можна все" це особлива філософія, яка навчить не пасувати перед негараздами, а знаходити шляхи їх усунення. Це ідея, яка допоможе зрозуміти, чого насправді ви прагнете, як іти життєвим шляхом легко та із задоволенням. Безліч зворушливих, захопливих, а іноді й кумедних історій від лайф-коуч Марі Форлео та інших людей, які свого часу гідно оцінили її поради, якнайкраще доводять: майже все у світі є можливим.
 Олена Любченко "Переписати життя: 
як і що змінювати, щоби 
стати щасливою людиною"

  Чи готові ви змінити життя, щоби стати щасливими назавжди? У виданні "Переписати життя: як і що змінювати, щоби стати щасливою людиною" психологиня Олена Любченко розповідає, де шукати причини, коли здається що все чудово, але відчуття щастя все одно немає. Вона пояснює важливість внутрішнього задоволення, балансу й адекватного розуміння щастя для гармонійного й усвідомленого життя. Авторка наводить приклади зі своєї психологічної практики та розбирає на реальних кейсах причини занепокоєння та поганого настрою. Також вона дає поради, що робити в подібних ситуаціях.
Луіза Л. Хей 
"Мудрість жінки" 
Мудрість жінки
  Жінки надто довго були повністю підвладні примхам і системам світогляду чоловіків. Їм розповідали, що, коли та як вони можуть і мають робити. Але світ змінився. І настав час жінкам подолати бар’єри самообмеження. У своїй теплій та відвертій манері авторка демонструє, як жінки будь-якого статусу та віку можуть зробити своє життя мегапродуктивним, реалізувати таланти та розширити можливості. Удосконалити своє життя у всіх царинах: самоповаги і любові, взаємин із батьками й дітьми, багатства та кар’єри.