ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

суботу, 25 липня 2020 р.

Добірка книжок із 
дуже довгою назвою
https://blog.lavkababuin.com/wp-content/uploads/2019/03/statja-podborka-knig-pro-jekologiju-obzor-blog-lavka-babuin.jpg 
  Коли життя підкидає чергові випробування і все летить шкереберть, головне пам'ятати – будь-які складнощі можна подолати, якщо вірити у себе і краще майбутнє. Сайт Yakaboo пропонує добірку книжок, які, попри їхню довгу назву, ви прочитаєте на одному подиху.  
 Лулу Майо "За кожною видатною 
жінкою стоїть видатна 
котяча особистість"
%D0%97%D0%B0+%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%BD%D0%BE%D1%8E+%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%8E+%D0%B6%D1%96%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D1%8E+%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%97%D1%82%D1%8C+%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%B0+%D0%BA%D0%BE%D1%82%D1%8F%D1%87%D0%B0+%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8C - фото 1
  Від художниць – до дослідниць і науковиць. Знайомтеся у цій книжці з понад 30 дивовижними жінками, які змінили хід історії, та їхніми розкішними котами й кицями. Крім того, ви навчитеся котячої життєвої мудрості, побачите в Залі слави котів-рекордсменів і пройдете тест на ідеального муркучого компаньйона. Усі історії в цій веселій і милій книжці вигадливо намалювала авторка ілюстрованих бестселерів Лулу Майо. 
Роберт Пенн "Про що я мрію, 
коли їду на велосипеді"
https://nashformat.ua/files/products/pro-scho-ya-mriyu-koly-idu-na-velosypedi-920609.270x390.jpeg?200703193928
  Це історія подорожі, метою якої було створення велосипеда мрії. Роберт Пенн проїхав майже 40 тисяч кілометрів навколо світу і повсякчас поповнював свою колекцію велосипедів для будь-якої потреби – від міського до гірського і шосейного, – аж доки вирішив зібрати байк "під себе". Автор побував у різних країнах, познайомився із легендарними виробниками і провів чимало екскурсій у минуле, розкриваючи різні аспекти розвитку велосипеда. Зрештою, Роб зібрав омріяну машину.
Мері Енн Шеффер, Енні Берроуз 
"Клуб любителів книжок та пирогів 
з картопляного лушпиння"
 
  Шукаєте сюжет для нової книжки? Будьте обережні! Не відповідайте на листи незнайомців із острова Ґернсі. І ліпше не радьте їм хороші книжкові крамниці в повоєнному Лондоні. Оминайте цю тему. Бо ризикуєте дізнатися про "Клуб любителів книжок та пирогів з картопляного лушпиння". Виникне безліч запитань. І ви напишете листа у відповідь… Почнеться листування. Життя перевернеться догори дриґом. Ви з головою поринете в карколомні пригоди… 
Кенні Флегг "Смажені зелені 
помідори в кафе "Зупинка" 
 
  Евелін переживає глибоку особисту кризу. Вона знайомиться зі старенькою Нінні, яка, попри важку долю, не втрачає жаги до життя. Нінні розповідає Евелін історії їхнього містечка: про дівчину, яка після загибелі брата знаходить сили жити далі; про розбите серце красуні Рут; про мандрівного робітника, який закохався в Рут; про безробітних, яких у кафе "Зупинка" годували безкоштовно... Ці історії мають таку силу, що змінюють на краще життя тих, хто їх читає. 
Тім Гарфорд "Шкереберть. 
Як творчий безлад може 
змінити життя на краще"
 
  Автор показує, що люди, для яких щоденне виконання одних і тих же дій видається тортурами, які постійно захоплюються новими схемами та ідеями в різних сферах, можуть звернути цю розпорошеність на свою користь. Тім Харфорд доводить, що вони можуть стати більш ефективними в якійсь одній чи кількох сферах. Для цього наводиться багато прикладів із життя відомих людей таких як Брайан Іно, Кіт Джарретт, Стів Джобс та інших. Людська схильність до акуратності в особистому та професійному житті утримує нас від інновацій. Тому просто додайте в своє життя трохи безладу і ви станете набагато креативнішими.