ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

неділя, 7 березня 2021 р.

Читання на вихідні: 
читай і розквітай
https://bookmarin.com/wp-content/uploads/2019/05/spring-book-flowers.jpg 
  Yakaboo підготували для вас чергову добірку книжок щойно з друку, щоби цікаво та з користю провести вихідні. Вмощуйтесь зручніше та будемо вибирати разом серед нових творів.
Ганна Городецька 
"Інша Марія" 

  Марія, дівчина з "темним" минулим, влаштовується волонтеркою до Софійського собору, де зберігається сакральна пам’ятка старовини. З її появою в київському музеї починають коїтися дивні речі… На хуторі у древньої баби Марії оселяється студентка-практикантка. Бабі ж вочевидь потрібна наступниця, котра б успадкувала відьомські вміння… Щось незбагненне пов’язує обох Марій – молоду й стару, столичну й хутірську… Перший "відьомський" роман "Дому Химер" – історія, що змусить вас повірити. 
Рут Веа 
"Смерть місис Вестевей" 
Смерть місис Вестевей - Рут Веа - Рідна Мова
  Психологічний трилер "Смерть місис Вестевей" тримає читача в напрузі до останньої сторінки. Про що попереджають карти Таро? Чому місис Вестевей залишила все своє майно незнайомці? Куди зникла Мод Вестевей? І врешті, хто й навіщо хоче вбити Гел? Навряд чи вам вдасться зрозуміти це раніше, ніж задумувала авторка…
Володимир Даниленко
"Ніч із профілем жінки"

  Удень її ніхто не бачив. Вона загадкова й невпізнана. Жінка-тінь. Жінка-привид. Жінка ночі. Її не знали в обличчя. Казали, що його в неї не було. І не було тіла. Тільки чорний плащ з капюшоном. Ніхто не знав, звідки вона взялася. Люди вірили чуткам, які пробуджували страх і сподівання, що, можливо, вдасться уникнути зустрічі з нею. Але не всім це вдавалось. Ті, кого вона зустрічала, панічно боялися згадувати пережите. 
Джейн Коррі
"Сестри по крові"

  Коли в лондонській тюрмі відкритого режиму з’являється вакансія викладача мистецтв, Елісон сподівається, що ця робота дасть їй шанс поліпшити власне життя. Та невдовзі на її уроці стається жахлива трагедія. Кітті не може говорити і втратила пам’ять після авто­ка­тастрофи. Вона живе в спеціальному закладі й переживає напа­ди агресії, коли її навідує людина з далекого минулого. Увесь цей час дехто стежить за обома жінками. Той, хто спо­дівається на реванш. 
Рошані Чокші
"Позолочені вовки"

  Париж, 1889 рік. Найпотужніша сила у світі зосереджена в давно загубленому уламку Вавилонської вежі. Французькі Доми Вавилонського Ордену, який охороняв реліквію, прагнуть повернути втрачене. І їм потрібен той, хто зможе розгадати цю таємницю. Ним стає Севрен Монтаньє-Аларі заможний готельєр і водночас шукач скарбів. Щоб віднайти древній артефакт, Севрен заручається підтримкою "експертів" із сумнівною репутацією: інженерки, історика, танцівниці й садівника. 
Ліз Бурдо "П’ять травм і масок, 
які заважають бути собою"

  Так страшно... бути собою. Але чому? Хто змусив тебе вдягнути маску, щоб сховати справжнього себе? Ти зробив це, щоб не розчарувати батьків чи свого партнера? Або гра в хованки це спроба замаскувати глибокі болючі рани? Та втеча від себе лише тимчасове полегшення. Час зняти маску. Без страху та дискомфорту. Нарешті прийняти та полюбити себе з усіма шрамами та недосконалостями.