ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

пʼятниця, 9 квітня 2021 р.

Виставка-барометр "Ким бути?"
  "Ким бути?" і "Яку обрати професію?" – одні з основних питань, що виникають в учнівської молоді під час вибору майбутньої професії. Шлях у самостійне життя повинен, безумовно, бути правильним і думати про це старшокласникам потрібно вже тепер. Правильний вибір професії сьогодні – запорука матеріального та морального благополуччя завтра. 
  Бібліотечні працівниці філії №3 розуміють, що саме від вибору професії якраз і залежить майбутнє молодих людей, тому стверджують: "Проблема вибору професії завжди була складною. Сьогодні, коли на ринку праці з'являється все більше нових професій і спеціальностей, про які вчора ще ніхто не чув, вибір професії стає неймовірно складним".
  Завдання бібліотеки допомогти дітям зробити правильний вибір. Правильний вибір професії – один з головних кроків в житті молодої людини. Для того, аби ознайомити молодь, допомогти у виборі професії, бібліотекарки створили презентаційну виставку-барометр "Ким бути?". Тут представлено популярні професії 2021 року, а також названо книги, котрі допоможуть обрати спеціальність та виш в Україні.