ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

субота, 17 квітня 2021 р.

 Читання на вихідні: 
добірка надприродних книжок
https://blog.yakaboo.ua/wp-content/uploads/2021/03/nad-1132x509.jpg
  Привиди, відьми, упирі, телепатія та телекінез, іншопланетяни, магічні істоти, подорожі в часі… Сайт Yakaboo підготував добірку книжок про таке, що й брати Вінчестери (головні фахівці з "Надприродного") позаздрять. Вмикайте на повну гучність "Carry on my wayward son" гурту Kansas та беремось до надприродного читання з Кінгом, Лебовскі тощо. 
Стівен Кінг 
"Мертва зона" 

  Коли через майже 5 років Джон Сміт вийшов з коми, він, певно, пожалкував про це. За цей час тіло стало майже чужим, а ще треба вчитися жити з аномальною здібністю – бачити чуже майбутнє, лише торкнувшись людини. Тож повернутися до нормального життя не вийде. Особливо після того, як на передвиборчому мітингу Ґреґа Стіллсона Джонні тисне кандидатові руку. Миттєве передбачення вражає: Стіллсон виграє президентську гонку, очолить країну, а потім розв’яже ядерну війну та спричинить глобальну катастрофу. Проте змінити хід історії ще можливо. І в цьому заплутаному лабіринті Джонні бачить лише один вихід: вбити Ґреґа Стіллсона. 
Редгрейн Лебовскі
"Кістки та Зоряний пил"

  Адель Фейбер зі своїм братом живуть у невеликому містечку Шу. Колись давно їхніх батьків забрала Тиша жаливий та мерзенний туман, якого бояться всі мешканці Сонячного Королівства. Щоб вирватися з бідності та здобути шанс на краще життя, Адель вирішила написати сенсаційну статтю, варту першої шпальти "Оріону", найпопулярнішої газети королівства. У пошуках цікавого матеріалу для газети, завзята журналістка Адель та її брат Яґо, зустрінуться сам на сам із Тишею. Вони вирішують залишитися вночі на вулиці, де не буде жодної живої душі. Один вечір докорінно змінить її життя… 
 Браян Майкл Бендіс 
"Секретна війна"

  Супергерої та мутанти – що буває надприродніше? Тільки секретна війна, яка визначить, хто на Землі головний. Тож Ніку Ф’юрі доведеться знову робити непростий вибір: діяти одразу чи чекати підтвердження від найвищого керівництва. А час спливає, суперники стають сильнішими, згуртованішими. Він вибирає найбільш лояльних перевірених супергероїв для того, щоб вдарити по супротивнику до того, як той збереться в силі. Критично важлива місія покаже, чи здатен ЩИТ реагувати вчасно, адже занадто багато на кону.
Стівен Чбоскі  
"Уявний друг" 

  Уявіть… Що тікаєте з дому посеред ночі. Що знаєте, як мама робить усе для вашого щастя, але їй так само страшно, як і вам. Уявіть… Що переходите в нову школу, знайомитеся з новими людьми. Що бачите, яка щаслива від того ваша мама. Що чуєте манливий голос. Уявіть… Що прямуєте за знаками, заходите в ліс, пропадаєте безвісти на шість днів. І нічого не пам’ятаєте про те, що сталося. Уявіть… Що зміниться все… І доведеться рятувати всіх, кого любите.
Вільям Гібсон  
"Чужий 3"
  Натхненний Холодною війною, Ґібсон наповнив світ Чужого новими барвами, політичними інтригами, несподіваними експериментами і, звісно, лишив достатньо простору для хтонічного жаху. Одразу після подій фільму "Чужі", космічний корабель "Сулако" із замороженими тілами Ріплі, Гікса, Ньюта й Бішопа перехоплений Союзом Прогресивних Народів. Але силам СПН невідомо, що на борту є ще один смертоносний пасажир. Бажання двох урядових титанів розробити найпотужнішу зброю масового ураження, перетворить цей світ на хаос.