ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

субота, 17 квітня 2021 р.

Читання на вихідні: 
книжковий квітень Десяток весняних книжок, з якими почнеться квітень | ВСЛ
 Сайт Yakaboo приготував добірку весняних книжок, серед яких дивовижні пригоди, психологічні та соціальні романи, напружений трилер, корисний нонфікшн і навіть трохи класики.
 Жан-Крістоф Ґранже 
"День попелу"
День попелу
  Після загадкових лісів Шварцвальду на єдиних співробітників Центрального бюро у справах кривавих злочинів, П’єра Ньємана та Івану Боґданович, чекає наступна справа, цього разу – по інший бік Рейну. У мирній общині анабаптистів, які вирощують медово-золотистий виноград під лазуровим небом Ельзасу, стається нещасний випадок: один із вірян потрапляє під обвал у каплиці. Паризьких детективів відправляють розвідати ситуацію...
Джордж Орвелл 
"Донька пастора" 
Донька пастора
  "Донька пастора" – аж ніяк не той твір, який першим згадують у доробку Джорджа Орвелла, однак ця своєрідна історія про зміни чи радше те, що їх немає, захоплює своєю похмурою атмосферою і дарує відчуття свободи. Як же нам пощастило народитись не Дороті! Дівчина веде батькове господарство, і кожен день в неї – тягуча рутина з обов’язків і планів. В її житті немає пригод, немає перспектив, і разом з тим над нею тяжіє тягар доньки, яка не виправдала сподівань: не народилась вродливою, не вийшла заміж. І хоч як лякає її майбутнє, ще більше вона боїться, що нічого не зміниться. 
Рік Генсон, Форрест Генсон 
"Незламність. Як закласти міцний 
фундамент спокою, сили та щастя" 
 
  Цей практичний посібник містить конкретні правила, практичний досвід, особисті приклади автора, ефективні способи взаємодії з іншими людьми відновлення та поглиблення важливих стосунків. Підхід доктора Генсона базується на науці про позитивну нейропластичність. Він пояснює, як подолати негативність мозку, звільнити хворобливі думки і почуття, і замінити їх на співчуття, тверезу самооцінку, радість і внутрішню гармонію та спокій.
Аньєс Мартен-Люган
"Вибачте, на мене чекають"
Книга Вибачте, на мене чекають. Автор - Мартен-Люга Аньєс (ВСЛ) від компанії Стродо - фото 1
  Молода й амбітна перекладачка Яель живе лише роботою, кожен її крок виважений, кожна хвилина порахована. Вимогливий шеф її дуже цінує, клієнти обожнюють, а колеги побоюються адже часу на відпочинок вона не дає ні собі, ні іншим. Рідні та друзі давно вже забули, коли її бачили без смартфона у руках, а з домашніх посиденьок Яель за першої ж нагоди втікає зі словами "на мене чекають". Де й поділася та зухвала й вільна дівчина, яка вміла цінувати смак життя? Чому вона не шукає щось більше, ніж інтрижку на одну ніч? Мабуть, вона просто забула, як це коли на тебе чекає не лише робота... 
Френк Міллер, Джефф Дерроу 
"Круто зварений"
Круто Зварений. Колекційне видання
  Карл Зельц сумлінний страховий інспектор, вірний чоловік та люблячий батько. Ніксон — навіжений збирач податків, який ладен влаштувати криваву бійню посеред міста. Об’єкт чотири ультимативна роботична машина для вбивств, а також остання надія механічних слуг на вільне майбутнє… І всі вони вживаються в тілі одного психопата.