ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

неділя, 5 березня 2023 р.

 Новинки для потужного 
саморозвитку
 Весна – це традиційний період нових стартів, цілей та перемог. І щоб дорога до успіху була ще продуктивнішою, зібрали для вас шість новинок для саморозвитку, які подарував нам останній місяць зими. Тож знайомтеся, вибирайте, замовляйте для себе та друзів – і нумо до нових здобутків та відкриттів.
 Бодо Шефер
"Закони переможців. Як здійснити свої мрії"
 
 Чому в однакових умовах хтось живе нудно й вважає себе посередністю, а хтось постійно вдосконалюється і завжди досягає бажаного? Як самому створити для себе таке життя, про яке мрієш? Тут немає сек­рету: треба просто стати переможцем, і багатьом людям це вдається. Вони змогли розвинути свої сильні сторони, здолати шлях переможця, шлях до успіху й особистої свободи. І Бодо Шефер допоможе пройти цей шлях, до того ж дуже продуктивно, бо має чималий досвід: сам збанкрутував, коли йому було 26 років, а вже через 4 роки жив із відсотків від власного капіталу. 
 Наталія Самойленко, Анна Бєлокоз
"Виховання харчування: 10 кроків до здоров’я вашої дитини"
 
 У своїй книжці Наталія Самойленко та Анна Бєлокоз, експертки у сфері дієтології та ендокринології з багаторічним стажем, розкажуть усю найважливішу інформацію про дитяче харчування, основи фізіології харчування у дитячому віці, причини набору чи дефіциту ваги і проблем зі здоров'ям дитини. Ви навчитеся складати раціон та питний режим з урахуванням віку та рівня фізичної активності вашої дитини. Також зможете правильно застосувати знання на практиці: організовувати дитячі свята, планувати графік харчування та знаходити альтернативу нездоровим продуктам. Вам стануть у пригоді безліч підказок, рецептів, корисних таблиць, списків закупок і навіть ігри, які ви зможете запропонувати своїм дітям.
 Шагіда Арабі 
"Як вижити серед токсичних людей?"
  
 Авторка – відома американська психологиня, яка пережила емоційне насильство та жорстоке цькування в дитинстві. Спираючись на власний досвід, вона сформулювала дієві поради та рекомендації, котрі допоможуть високочутливим людям зосередитися на турботі про себе, відновити втрачену рівновагу, а головне – встановити здорові кордони й постояти за себе. Адже хто нас захистить, як не ми самі?  
Наталія Бушковська
"Діти 0-2"
  
 У сучасному світі через засилля інформації важко зрозуміти, що саме допоможе насамперед. Якщо з купою іграшок вам не зарадить ніхто адже бабусі з дідусями однаково регулярно їх підкидатимуть, то ухвалювати безліч щоденних рішень вам може допомогти ця книжка, що стане справжнім орієнтиром у морі інформації, в яке пірнають усі молоді батьки. Вона не має на меті рекламувати певний підхід у плеканні вашої дитини. Хоча ми всі живемо в дуже схожих будинках і багатоповерхівках, ситуація кожної родини унікальна. І, по суті, основним нашим завданням, як і в давні часи, залишається єдине виростити дитину здоровою. Здатною жити без нас та в ідеалі, якщо захоче, народити власних дітей.
 Шарлотта Коттон
"Фотографія як сучасне мистецтво"
 Купити Фотографія як сучасне мистецтво Шарлотта Коттон 
 Книга презентує весь діапазон сучасної художньої фотографії: від інтимних портретів до складних зрежисованих світлин. "Фотографія як сучасне мистецтво" структурована тематично, в кожному з розділів авторка коментує роботи цілої низки митців, серед яких Філіп-Лорка ДіКорсія, Софі Калле, Олег Кулик, Йозеф Бойс, Сінді Шерман та багато інших. Шарлотта Коттон пише про нове покоління митців, які формують фотографію як культурно значущий медіум у нинішньому соціально-політичному кліматі.
 Діна Волинець
"CURLY менеджмент"
  
 У своїй книжці Діна Волинець розказує, як, додавши до класичного менеджменту кілька кроків, можна залишатися фанатом планування і стратегування, але при цьому не зраджувати собі й не витрачати час на те, що для вас не важливо. Бо хто не вигорає – завжди перемагає.