ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

четвер, 20 липня 2023 р.

 5 книг, які допоможуть 
бути щасливим
 
 Пропонуємо добірку для тих, хто шукає щастя та спокою, проте іноді губиться у хаосі сучасного світу. На сторінках цих книг автори описують захоплюючу подорож на шляху до усвідомленого життя. Вони підкажуть, як відчувати себе відкритим, успішним, натхненним і люблячим. 
 Ден Гарріс 
"На 10% більше щастя" 
  
 Відомий американський репортер і телеведучий розповідає в цій книжці про свій шлях до медитації. Разом з автором читачі мають змогу пережити злети і падіння журналістської кар’єри, дізнатися скандальні й не дуже подробиці з життя духовних лідерів, з’ясувати, що ж таке медитація, чи всім вона підходить і чи може зробити нас щасливішими. Книжка буде цікавою і корисною тим, хто прагне віднайти внутрішній спокій, не втративши тих переваг, які дає нам звичка бути завжди насторожі.
 Андро Донован 
"Самомотивація"
  
 Андро Донован вірить, що кожна людина може бути щасливою. У книжці "Самомотивація" авторка вчить кожного почути своє "Я", відокремити власні бажання від нав’язаних суспільством і жити в гармонії передусім із собою, зі своїми внутрішніми щурами. Пропонована книжка акумулює багаторічний досвід роботи з клієнтами і містить важливі теоретичні зауваги, практичні поради, вправи, виконання яких має наблизити читача до внутрішньої рівноваги, а також реальні історії людей, яким Андро Донован допомогла зрозуміти себе й наважитися на зміни в житті.
Педрам Шоджай "Мистецтво 
зупиняти час. Практикум 
з усвідомленості для зайнятих людей"
 
 Вам набридло постійно наздоганяти час? Ви втомилися від метушні й шаленого способу життя? Опануйте практику розумного управління часом разом з доктором східної медицини Педрамом Шоджаєм. В рамках 100-денного курсу ви щодня отримуватимете швидкий урок і план дій, тож усе встигатимете, і вам більше не бракуватиме часу для рідних людей, улюблених справ і медитації. До того ж виконання цих простих правил не потребуватиме докорінної зміни звичайного способу вашого життя.
Шон Ейкор "Великий потенціал. 
Припиніть гонитву за успіхом й 
отримайте більше щастя і гараздів"
 
 У своїй довгоочікуваній книзі Ейкор пропонує шляхи вирішення проблеми. Спираючись на свої дослідження, проведені в 50 країнах, він пояснює, що торування шляху до успіху і щастя  це не спортивні змагання. Навіть більше, успіх і щастя майже повністю залежать від нашої здатності контактувати і взаємодіяти з іншими людьми, навчатися одне в одного. У цій книзі він презентує кардинально нову стратегію досягнення величі й описує п'ять кроків, які належить для цього зробити. 
 Корі Мускара "Не проґавте свого життя. 
Як по-справжньому бути тут і зараз"
 
 Корі Мускара пропонує короткі медитації, уважні стратегії та легкі вправи. Він наводить багато концепцій, що надихають на роздуми, пропонує способи орієнтуватися у життєвій подорожі, щоб ми могли навчитися вільно рухатися крізь досвід, не замикаючись і не прив’язуючись до нього. Автор пише про те, як віднайти щастя серед хаосу, аби наприкінці життя не жалкувати про згаяний час, пише про щастя бути дійсно присутнім у теперішньому, а ще навчає як зберігати спокій у безкінечній метушні життя.